Splnené želania

Ako si osvojiť umenie uskutočňovať svoje želania

Wayne W. Dyer

SVK Slovensky GARDENIA PUBLISHERS2013/08

Kniha: Splnené želania - Ako si osvojiť umenie uskutočňovať svoje želania - Wayne W. Dyer
Katalógové číslo: 201683 viac »
8,30

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Splnené želania

Ako si osvojiť umenie uskutočňovať svoje želania

V Splnených želaniach sa autor prihovára tej časti vás, ktorá pozná vašu vznešenosť a nadchýna sa predstavou vašej duše, že sa rozpínate a rúcate všetky obmedzenia. Ideál vašej duše, to, po čom najviac túži, nie je "poznanie". Nezaujíma ju porovnávanié ani víťazenie, ani svetlo, ani vlastníctvo, dokonca ani šťastie. Ideál vašej duše je priestor, rozpínanie, nesmiernosť a najviac zo všetkého potreba sa slobodne zväčšovať, siahať ďalej, obsiahnuť nekonečno.

Táto kniha sa zaoberá tým ako si osvojiť umenie uskutočňovať všetky vaše želania. Najväčší dar, ktorý ste do života dostali je vaša predstavivosť. Splnené želania vás pozývajú na cestu objavovania, aby ste sa mohli začať dotýkať síl ukrytých vo vás a utvárať si život, v ktorom sa prejaví vaša predstavivosť ako prítomná skutočnosť.

Dr. Wayne Dyer je priekopníkom skúmania oblasti nášho najvyššieho Ja a ukazuje ako môžete zmeniť vonkajšiu a vnútornú predstavu o sebe, vydať sa na cestu sebarealizácie a naplniť duchovnú pravdu, pretože s Bohom je všetko možné.

Praktizovaním osobitnej metódy prestavby vašej nevedomej mysle, sa naučíte umiestňovať do vašej predstavy to, čo túžite uskutočniť, ale aj nadviazať spojenie s vaším najvyšším Ja a ostať v spojení so Zdrojom bytia. Z perspektívy vášho najvyššieho Ja spoznáte spôsob, ako pracovať s vašou predstavivosťou novým a efektívnym spôsobom.

Táto kniha vám tiež umožní Vidieť - s veľkým písmenom V - vašu Božiu podstatu a vo vás prítomné vyššie Ja, ktoré vás povedie k osvojeniu si umenia uskutočňovania. Túto schopnosť si rozviniete práve cez vedomé ovládanie vašej predstavivosti.

Dr. Wayne Dyer je medzinárodne oceňovaný autor a prednášateľ v oblasti duchovného motivačného rastu. Napísal viac ako 30 kníh, vytvoril veľa audioprogramov a videí. Vystupoval v tisíckach televíznych a rozhlasových relácií. Má doktorát zo vzdelávacieho poradenstva z Waynovej štátnej univerzity. Nakrútil film The Shift (Premena). Splnené želania a knižná verzia filmu Premena sú prvé tituly Dr. Dyera v slovenčine.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
201683
Názov
Splnené želania
Podnázov
Ako si osvojiť umenie uskutočňovať svoje želania
EAN/ISBN
9788085662757
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Wayne W. Dyer
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2013/08
Rozsah
192
Rozmer
155×225 mm
Hmotnosť
0,30
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
16%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Splnené želania zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.