Krátka príručka pre majiteľa šťastného psa

Cesar Millan

SVK Slovensky TIMY PARTNERS2013/09

Kniha: Krátka príručka pre majiteľa šťastného psa - Cesar Millan
Katalógové číslo: 201627 viac »
8,17

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Krátka príručka pre majiteľa šťastného psa

Hviezda populárnych televíznych programov Znalec psej duše a Cesar Millan’s Leader of the Pack je najvyhľadávanejším odborníkom na psie správanie na svete, uznávaným najmä pre mimoriadne znalosti psej psychológie.

Je autorom bestsellerov Cesar’s Way, Be the Pack Leader, A Member of the Family a How to Raise the Perfect Dog, a zakladateľom Dog Psychology Center. Popri svojej trénerskej a edukačnej činnosti je Cesar Millan zakladateľom Cesar Millan Foundation, neziskovej organizácie, ktorá sa venuje záchrane, rehabilitácii a hľadaní nového domova pre zvieratá.

Po vyše deviatich sezónach ako televízny Znalec psej duše má Cesar Millan nové poslanie: aplikovať svoje jedinečné poznatky psej psychológie a vytvoriť pevnejší, šťastnejší vzťah medzi ľuďmi a ich psími spoločníkmi. Cesar Millan: Krátka príručka pre majiteľa šťastného psa čerpá z tisícok tréningových stretnutí po celom svete a čitateľovi ponúka 98 základných lekcií. Spoločne majiteľovi psa pomôžu aplikovať kľúčové aspekty uznávanej Cesarovej filozofie pre vytvorenie čo najhodnotnejšieho vzťahu so psom.

Na nasledujúcich stránkach sa Cesar venuje kľúčovým témam, ktoré idú pod povrch základnej poslušnosti a odhalia srdce a dušu našich miláčikov.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
201627
Názov
Krátka príručka pre majiteľa šťastného psa
EAN/ISBN
9788089311354
Autor
Cesar Millan
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2013/09
Rozsah
200
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
18%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Martina 5 z 5
16.09.2013 12:50:02

Neskutočne úžasná kniha, najlepšia akú som kedy čítala. Čitateľom odporúčam pozrieť si Cerazove videa na internete a už podľa nich sa ľahko rozhodnú keď váhajú (Znalec psej duše). Je až úžasne jednoduché naučiť poslušnosti svojho štvornohého priatela. Cezar to vysvetluje veľmi ľahko a pravdivo, ideme na nich moc komplikovano a nevieme si priznať že psík nie je človek. Odporúčam aj knihu Inteligencia psa, ale táto je momentálne môj TOP!


Richard
26.11.2013 12:36:13

Spokojnosť s výberom :-) - zaujímavá kniha.