Věštírna Heleny Růžičkové

Helena Růžičková Helena Růžičková

CZE Česky EUROMEDIA GROUP k.s.2013/08

Kniha: Věštírna Heleny Růžičkové - Helena Růžičková, Helena Růžičková
Katalógové číslo: 201338 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Věštírna Heleny Růžičkové

V knize Moderní snář Heleny Růžičkové měli čtenáři možnost seznámit se s výklady snů, tak jak je chápala samotná herečka. V nově vydané knize Věštírna Heleny Růžičkové se okruh rozšiřuje o množství ezoterických disciplín, ke kterým měla samotná herečka velmi blízko. Najdeme zde oddíl astrologie, který se nezabývá pouze západoevropskou interpretací znamení, ale nalezneme zde čínský, indický, keltský nebo egyptský horoskop. Tím se však kniha nevyčerpává, protože paní Helena Růžičková byla velmi dobrou vykladačkou karet, byla známá svým věštěním z kávové sedliny a čajových lístků a dokázala číst z rukou.

Kniha však nabízí mnohem víc, své si zde najdou ti, kteří se chtějí v základech seznámit s židovskou kabalou, frenologií, numerologií nebo věštěním z hexagramů. Kniha je srozumitelně napsaná, vše je jasně vysvětleno a popsáno. Z toho důvodu je Věštírna Heleny Růžičkové dobrým návodem, jak se v základech obeznámit s některými výše vyjmenovanými ezoterickými disciplínami

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
201338
Názov
Věštírna Heleny Růžičkové
EAN/ISBN
9788087754184
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Helena Růžičková, Helena Růžičková
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2013/08
Rozsah
192
Rozmer
119×202 mm
Hmotnosť
0,21
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Věštírna Heleny Růžičkové zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.