Skočný príliv

Cilla Börjlind Rolf Börjlind

SVK Slovensky IKAR2013/10

Kniha: Skočný príliv - Cilla Börjlind, Rolf Börjlind
Katalógové číslo: 198272 viac »
Séria kníh: Tom Stilton a Olivia Rönningová
Tom Stilton a Olivia Rönningová
Titul je zaradený v tejto sérii
11,75

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Skočný príliv

Na severnom pobreží ostrova Nordkoster v Hasslevikskom zálive je zvyčajne rozdiel vo výške hladiny vody medzi odlivom a prílivom päť až desať centimetrov, výnimku tvorí skočný odliv a skočný príliv. Nastávajú v okamihu, keď Slnko a Mesiac ležia v jednej línii so Zemou. Vtedy rozdiel vo výške hladiny dosahuje aj pol metra. Ľudská hlava meria na výšku približne dvadsaťpäť centimetrov. 1987 V chladnom svite mesiaca v splne na morskej pláži ktosi spácha sadistickú vraždu. Obeťou je mladá tehotná žena. Páchatelia sú traja. Vražda má aj očitého svedka, náhodou sa ním stane deväťročný chlapec. Vyšetrovateľ Tom Stilton napriek úsiliu nenachádza nijaký motív vraždy. Ani páchateľov. Ani identitu obete. Prípad zostane nevyriešený a putuje ad acta. 2011 Olivia Rönningová, študentka Policajnej akadémie, v seminárnej práci rieši nevyjasnený odložený prípad z pobrežia. V starých prameňoch hľadá nové súvislosti, prehodnocuje fakty, zisťuje, čo sa dá. No najťažšie pre ňu je nájsť muža, ktorý viedol vyšetrovanie. Tom Stilton akoby sa prepadol pod zem. Lenže Olivia nie je z tých, čo sa ľahko vzdávajú, a jej pátranie vedie k neuveriteľným záverom.

Zo švédskeho originálu Springfloden (Norstedts, Stockholm 2012) preložila Mária Bratová.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
198272
Názov
Skočný príliv
EAN/ISBN
9788055135847
Forma
Tvrdá, s prebalom, lesklá
Autor
Cilla Börjlind, Rolf Börjlind
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2013/10
Rozsah
408
Rozmer
125×200 mm
Hmotnosť
0,50
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
100.0%
(1)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Barbara 4 z 5
10.12.2013 14:13:09

Kniha ma zaujala uz na prvych par stranach. dej bol pisany putavo a postavy velmi dobre opisane a vykreslene, ktore sa postupom deja rozvyjali. tema sa prelinala so skutocnostou, ukazuje na zivot urcitej skupiny ludi-bezdomovcov. No napriek tomu to bolo naozaj zaujimave citanie, nemohol chybat zvrat na konci a prekvapenie kto vlastne vrahom je. pacil sa mi aj styl pisania, bol lahky nenuteny aj napriek vsetkym tym severskym menam a nazvom- urcite knihu odporucam.