Nebezpečné dědictví

Alison Weirová

CZE Česky BB art 2013/06

Kniha: Nebezpečné dědictví - Alison Weirová
Katalógové číslo: 197937 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Nebezpečné dědictví

Píše se rok 1562 a lady Kateřina Greyová byla právě uvězněna v Toweru i se svým manželem Edwardem. Jejich jediným zločinem je, že tajně uzavřeli sňatek z lásky a zplodili syna, který by jednou mohl sáhnout po anglické koruně. Oba totiž mají nebezpečně blízko k trůnu a královna Alžběta se cítí ohrožena. Bude požadovat trest za zradu - trest nejvyšší? Kateřinina starší sestra Jana Greyová, slavná "devítidenní královna", jej za minulé královny Marie Krvavé již podstoupila. Kateřina slýchá ve věži Toweru hlasy, snad ozvěny dávného zločinu, který se tu stal. Příběh se vrací o 80 let zpátky do roku 1483, kdy k nemanželské dceři nechvalně proslulého krále Richarda III. Kate Plantagenetové doléhají temné zvěsti o zmizení a vraždě dvou malých princů. Co se s nimi stalo, je však souzeno odhalit teprve Kateřině Greyové.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
197937
Názov
Nebezpečné dědictví
EAN/ISBN
9788074613623
Forma
Tvrdá, s prebalom, lesklá
Autor
Alison Weirová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2013/06
Rozmer
148×210 mm
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Nebezpečné dědictví zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.