Jonášova kuchařka pro zdraví

Josef Jonáš

CZE Česky EMINENT2006/12

Kniha: Jonášova kuchařka pro zdraví - Josef Jonáš
Katalógové číslo: 19792 viac »
Ušetríte až 2,63 € z bežnej ceny 15,35
A navyše získate 12 vernostných bodov
12,72
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: Jonášova kuchařka pro zdraví

Potrava přináší do organismu mnoho odpadu. Důsledkem jeho shromažďování je postupné ničení jednotlivých orgánů i systémů lidského organismu. Dvě třetiny lidí zemřou na srdečně cévní choroby, protože jejich cévní systém a srdeční sval jsou poničeny metabolity. Jsou to zbytky – odpad z lidského stravování. Dlouho očekávaná kuchařka našeho předního odborníka na zdravou výživu přináší stovky receptů, které vycházejí z princůpů autorovy úspěšné knihy Praktická detoxikace. V několika oddílech představuje známé i méně užívané potraviny v mnoha rozmanitých variacích a neznámých kombinacích a ukazuje jejich vliv na metabolismus, vylučování toxinů a tukové hospodářství našeho těla. V pozoruhodné příloze se sami přesvědčíte, že zdravá jídla skvěle vypadají - a doma potom sami, že také skvěle chutnají.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
19792
Názov
Jonášova kuchařka pro zdraví
EAN/ISBN
9788072812516
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Josef Jonáš
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2006/12
Rozsah
278
Rozmer
155×215×20
Hmotnosť
0,47
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
17%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
3.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
0%
(0)
3
100.0%
(1)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Knizny klub zien 3 z 5
27.04.2014 23:07:05

Túto knižku som si kúpila na odporúčanie sestričky našej pediatričky, keď sme preberali tzv. alternatívne formy stravovania u detí. Nájdete v nej časti so všeobecnými informáciami o stravovaní, o najčastejších metabolických poruchách a alergiách, odporúčania pre stravovanie počas choroby, ako aj časť s receptami. Mnohé informácie fakty boli pre mňa prínosom, no na druhej strane našli sa aj prekvapivo banálne – za všetky spomeniem odporúčanie, že hrozno si máme trhať prstami a vkladať do úst po bobuľkách. Miestami som mala pocit, že si kniha protirečí v odporúčaniach ako pristupovať k sporným potravinám ako napr. mlieko či mäso. No celkový dojem z nej dobrý, určite mnohé odporúčania zavediem do našej kuchyne. Lenka GK