Zelená jako smaragd

Láska nezná čas 3. časť

Kerstin Gierová

CZE Česky CooBoo2013/02

Kniha: Zelená jako smaragd - Láska nezná čas 3. časť - Kerstin Gierová
Katalógové číslo: 195156 viac »
Séria kníh: Drahokamy (CZ)
Drahokamy (CZ)
Titul je zaradený v tejto sérii
10,75

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Zelená jako smaragd

Láska nezná čas 3. časť

Gwendolyn má zlomené srdce. Zdá se, že Gideonovo vyznání lásky bylo pouhou fraškou, aby šel na ruku jejich úhlavnímu nepříteli, hrozivému hraběti Saint Germainovi. Ale pak se stane něco naprosto nepochopitelného a Gwennin svět je vzhůru nohama. Ji i Gideona čeká dech beroucí úprk do minulosti a taky menuety, paruky, kordy a divoké pronásledování a nad tím vším se vznáší otázka, zda se dá stav pokojové fontány vůbec léčit… (pozn. Xemerius se velmi obává, že nikoliv.)
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
195156
Názov
Zelená jako smaragd
Podnázov
Láska nezná čas 3. časť
EAN/ISBN
9788074472589
Forma
Tvrdá, s prebalom, lesklá
Autor
Kerstin Gierová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2013/02
Rozsah
418
Rozmer
130×200 mm
Hmotnosť
0,55
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
23%
Súbory na stiahnutie...

Máme pre vás pár dokumentov (PDF), ktoré nám poskytol vydavateľ. Najčastejšie to býva obsah knihy alebo ukážková kapitola

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.8 z 5.0
5
125.0%
(4)
4
500.0%
(1)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Alexandra G. Hammerlik 5 z 5
21.04.2013 16:03:48

A koniec! Aké smutné (pokračovanie by bolo rozhodne zaujímavé, keď sa nad tým zamyslím). Tajomstvá sa odhaľujú, nebezpečenstvo je bližšie a koniec je až za 418. stránkou.- Čo teraz? Nepokašle to autorka? Uh, s každou knihou je vypísanejšia a uznať sa jej musí, že skvelo všetko premyslela, ťahá za nitky zo slov ako majster, prekvapenia a odhalenia sa jej síce niekde vyšmykli a zutekali naraz takže vysvetlenie bolo mierne chaotické ale vzhľadom k atmosfére príbehu som ochotná odpustiť. Nad časom a čudným správaním postáv som sa veľmi nepozastavovala, ja na ich mieste som kandidátka do psychiatrického ústavu. Zostáva napísať, že ide o jednu z najkvalitnejších sérií, ktoré neurazia a zastáncovia romantiky ako aj tí čo majú v príbehoch radi povestné z každého rožku trošku si prídu na svoje. :) A happyend? Nechajte sa prekvapiť.


Evelin 5 z 5
23.04.2013 00:45:18

Autorka vytvorila veľkolepú trilógiu! Jej štýl vyrozprávania príbehu je úžasný. Gwendolyn proste melie a melie a Gideon je jedinečný! Táto nemecká autorka má talent a som rada, že nám ho ukázala. Cestovanie časom je vždy záhada. Je to niečo veľmi komplikované a existuje mnoho vysvetlení a prekážok. Autorka si s tým dala naozaj veľkú námahu, aby všetky časy klapli a boli správne a detailne popísané. Síce som ju nejako extra nekontrolovala, lebo to sa pritom množstve dátumov a miest moc nedá, ale vždy som vedela, kde hrdinovia sú, čo riešia a aké tajomstvá a odhalenia sa prepletajú. Nebola kapitola, kde sa čitateľ nedozvie niečo nové alebo nedostane krásnu romantickú scénu. Kniha síce zapadá do fantasy žánru, ale je to pre mňa asi najromantickejšia séria, akú som doteraz čítala. Tie situácie a dialógy, problémy a hádky - všetko mi vyčarúvalo úsmev na tvári a strašne by som si priala byť na mieste Gwendolyn, pretože taký život, ako má ona, hoci aj s problémami s časom a aj s Gideonom dokopy, by som brala všetkými desiatimi! Záver trilógie sa podaril, ako inak, na výbornú. Máte v knihe aj akciu, šermovanie, skvelé hlavné postavy, humorné a ironické hlášky, duchov, plno tajomstiev, velice komplikované rodiny a pokrvné putá, veľkého zlého záporáka a lásku, ktorá naozaj prekoná čas (teraz už chápem to "Láska nezná čas" na obale kníh). Nemôžem povedať jediné zlé slovo na túto knihu. Hl. postavy sa vám usadia v srdci a riadia celý príbeh. Napriek tomu nie sú menej dôležité aj skvelé vedľajšie postavy, ktoré čo-to prispejú do odhalení a celkového deja. Autorka servíruje tajomstvá po kúskoch, aby sme ich poriadne pochopili a páči sa mi, že čitateľ často vie to, čo postavy ešte nevedia. A ešte aj tak ma dokázala autorka prekvapiť. Knihu som prečítala za 1 deň, pretože je pútavá, zaujímavá, s dobrým a perfektne využitým potenciálom a so skvelými postavami. Môžete si tipnúť záver hocikoľkokrát, aj tak sa budete mýliť. Tu mi už nevadil ani ten krátky časový úsek, v ktorom sa kniha odohrávala, pretože je tu jeden veľký problém a jedno veľké zalúbenie sa a to predsa netreba riešiť 4 roky, lebo bude mať séria 4 diely. Blbosť! Stačí to dobre rozvrhnúť a pekne podať a človek si nevšimne také hlúpe detaily. Rozhodne si nenechajte ujsť záverečný diel tejto skvelej, napínavej a romantickej série. Vrelo odporúčam!


Lyn_von_Nightlight 5 z 5
30.10.2013 12:22:10

Príbeh mal rýchly spád, vždy sa niečo dialo a nešlo tu iba o nezmyselné vyznávania lásky medzi dvomi tínedžermi stíhanými osudom - toto čítam v poslednom čase skoro všade. Páčilo sa mi, že sa príbeh zameral hlavne na dej a na vyriešenie všetkých tajomstiev, ktorými nás autorka v predošlých dieloch nakŕmila. Neviem, aký majú názor ostatní, no ja som rozhodne zopár krát kukala s vyvalenými očami. Knihy, ktoré sa mi v poslednej dobe dostali do ruky, boli predvídateľné, povrchné a hneď som vedela, kde je pes zakopaný. Tu nie. Už len preto by som dala vysoké hodnotenie - samé zvraty, nečakané odhalenia a úžasne opísané prostredie.


Marché FanAlst 5 z 5
05.04.2014 18:41:20

Komentrár je označený ako spoiler, ale chcem ho zobraziť

Marché FanAlst
06.04.2014 20:05:12

Komentrár je označený ako spoiler, ale chcem ho zobraziť

Vikikuko 4 z 5
25.04.2014 14:44:41

3 a najlepšia časť :) Sympatický koniec a tak to mám na knihách rada. Ale aj tak pokladám za veľkolepú tetralógiu knihy o tigrých bratoch viac než toto. Toto je také pianko čítanie.