Tak mi treba!

Kniha: Tak mi treba! - Silvia Koscelanská - Hajdučeková
Katalógové číslo: 194699 viac »
Séria kníh: Príbehy z kabelky
Príbehy z kabelky
Titul je zaradený v tejto sérii

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Tak mi treba!

Lea je ženou v domácnosti. Spolu s manželom a dvoma dcérami žijú pokojne, i keď skromne. Švagriná Irena ju jedného dňa zláka na dovolenku do Egypta a jej sa tak splní tajný sen – ocitnúť sa aspoň raz v živote na africkom kontinente. Netuší však, že táto nádherná krajina jej poriadne zamotá nitky života a v srdci narobí chaos. V letovisku spozná očarujúceho mladého barmana Hassana a vďaka nemu opäť zažije pocit, aký sa z jej stereotypného manželstva dávno vytratil – že je krásna a výnimočná. Ako sa Lea zachová? Dokáže potlačiť city k svojmu nápadníkovi? Je predsa vydatá žena, navyše matka...

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
194699
Názov
Tak mi treba!
EAN/ISBN
9788055134604
Forma
Neviazaná
Autor
Silvia Koscelanská - Hajdučeková
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2013/07
Rozsah
288
Rozmer
105×170
Hmotnosť
0,20
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(2)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Zlatka 5 z 5
15.11.2013 07:44:12

Musím skonštatovať, že táto knižka ma zobrala. Tým, s akou ľahkosťou sa čítala, dejom, opisom postáv, rozborom ich pocitov. Normálne som mala pocit, že čítam reálne zážitky - bola som na hlavnú hrdinku fakticky vytočená, že je taká naivná, rozmýšľala som, ako sa k nej fyzicky dostať a urobiť jej výchovný "preplesk". Som nočný tvor - ale, že budem knižku čítať do 3.00 hod. rannej - to som fakt akosi neodhadla. Ďakujem autorke za jej dielo - odkazujem, že opäť som sa nesklamala - rovnako ako pri jej predchádzajúcich dvoch knižkách (Drsná neha a Za tie prachy to stálo). Pevne verím, že ďalšia knižka od nej je niekde na polceste medzi jej písacím stolíkom a knižnými portálmi. Vrelo odporúčam a ešte raz od srdca ďakujem za skvelé čítanie.


Soňa 5 z 5
19.01.2014 12:57:31

Samotný príbeh je veľmi zaujímavý, ktovie či sa to deje aj v reáli, v Egypte som nebola. Od tejto autorky som prečítala už 2 predošlé a zdá sa mi, že sú čím ďalej lepšie. Takže odporúčam, také letné čítanie.