Prímerie

Druhá časť príbehu o Tryloch

Amanda Hockingová

SVK Slovensky FORTUNA LIBRI2013/01

Kniha: Prímerie - Druhá časť príbehu o Tryloch - Amanda Hockingová
Katalógové číslo: 194334 viac »
Obrázok nedostupný: Séria kníh: Príbeh o Tryloch
Príbeh o Tryloch
Titul je zaradený v tejto sérii
9,38

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Prímerie

Druhá časť príbehu o Tryloch

Keď sa Wendy Everlyová dozvedela pravdu – že je podhodenec, dieťa, ktoré príslušníci mocného trolského kmeňa Trylovia vymenili hneď po narodení, uvedomila si, že jej život už nikdy nebude taký ako predtým.
Navyše vôbec netušila, aké úzke väzby ju spájajú s nepriateľskými Vitrami, ktorí sa nezastavia pred ničím, aby ju získali. Nádej ochrániť Trylov pred hrozbou vojny má iba vtedy, ak ovládne svoje schopnosti a vydá sa za rovnako mocného príslušníka najvyššej šľachty. To však znamená definitívne sa vzdať zakázaného vzťahu s Finnom, svojím príťažlivým osobným strážcom, a zabudnúť na princa Vitrov Lokiho, ktorý ju čoraz väčšmi opantáva.
Wendy sa musí rozhodnúť medzi volaním srdca a zodpovednosťou voči ľudu, medzi láskou a povinnosťou. Ak si vyberie zle, môže stratiť všetko a všetkých…

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
194334
Názov
Prímerie
Podnázov
Druhá časť príbehu o Tryloch
EAN/ISBN
9788081420627
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Amanda Hockingová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2013/01
Edícia
Fortuna Teen
Rozsah
336
Rozmer
150×217×33 mm
Hmotnosť
0,50
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.7 z 5.0
5
150.0%
(2)
4
300.0%
(1)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Little Black Lady
19.02.2013 15:40:49

Pokračovanie Dedičky je rovnako ako prvá časť veľmi zaujímavé čitanie ktoré nepustíte z rúk, avšak jednička sa mi páčila o čosi viac. V Prímerí, je to už o inom i ked ani nie, podla mna sa oplatí prečítať a aj kupiť :)


Evelin 4 z 5
17.04.2013 11:27:32

Veľa veľa sexi a milých chlapcov 8P Pre Wendy sú v knihe pripravení cca 4 chlapci. Tá princezná sa teda má! Jedného má ako dohodnuté manželstvo, druhý je len kamarát, tretí je nepriateľ a štvrtý je zakázaná láska. Hotová telenovela! Musím však uznať autorke normálnosť, s akou tieto vzťahy podala. Nie je to tak, žeby do Wendy bol nezmyselne zaľúbený každý chlap v okolí a ona si chúďatko nevie vybrať, v tejto knihe ide hlavne o kráľovstvo a čo je najlepšie preň. Páčilo sa mi, že sme sa veľmi veľa dozvedeli o trylskej kultúre, histórii kmeňov, o kráľovstve a rôznych vzťahových pikoškách zo sveta trolskej smotánky 8D Tajomstvá a nečakané odhalenia sa na vás hrnú v skoro každej kapitole a autorka ma vždy vedela poriadne prekvapiť a vyvrátiť moje teórie. Na začiatku série som bola Team Finn. Je to zlatúšik a dobrý strážca, ale v tomto dieli sa choval ako idiot. Jeho správanie však, vzhľadom na okolnosti, bolo možné pochopiť. Potom je tam fešný Vitra Loki, ktorého sarkazmus a vtip okorenia celú knihu. Mňa však až tak veľmi neopantal. Veľmi sa mi páčil aj skvelý Tove, ktorý má rôzne nadprirodzené schopnosti (viete, že ja také veci zbožňujem 8P). Koniec knihy ma však velice prekvapil svojimi odhaleniami a nakoniec predsa len budem držať palce zakázanej láske. Som to ale romantik 8) Wendy mi prišla vyspelejšia ako v 1. dieli a páčilo sa mi, ako riešila svoje problémy. Bola mi sympatická a jej situáciu jej rozhodne nezávidím. Byť princeznou Trylov je ťažké. Hlavne, ak ste o to nestáli. Celkovo sa mi ale kniha páčila viac ako 1. diel tejto série. Mala väčšiu iskru, podrobnejších Trylov a Vitrov a aj viac akcie a postáv. Jediné, čo mi naozaj vadilo bolo, že niekedy tam nastali nezmyselné a nie dobre vysvetlené situácie. Dačo bolo od autorky pomerne dosť odfláknuté. Tam, kde mohla byť dokonalá bitka o princeznú, bol iba nudný útek. Šibnutím čarovného prútika sa všetko odohralo tak, ako to autorke najlepšie vyhovovalo. Predsa len tam mohla byť istá logickosť. Toto som vytkla aj 1. dielu série. Určite si však nenechajte ujsť pokračovanie príbehu o týchto zvláštnych troloch. Myslím, že kreatívnosť pri tvorení príbehu autorke určite nechýbala.


Rudolf 5 z 5
22.04.2013 06:42:53

Veľmi dobre pokračovanie knihy skutočne