Fotografie v praxi: DIGITÁLNÍ ÚPRAVY

Kniha: Fotografie v praxi: DIGITÁLNÍ ÚPRAVY - Michael Freeman
Katalógové číslo: 193879 viac »
Ušetríte až 2,68 € z bežnej ceny 14,80
A navyše získate 12 vernostných bodov
12,12
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: Fotografie v praxi: DIGITÁLNÍ ÚPRAVY

Digitální fotografie se neobejdou bez určitých úprav a zásahů a tato kniha vám ukáže, jak na to.

Ediční řada Fotografie v praxi je určena všem zájemcům o digitální fotografii (i když ji mohou využít i fotografové pracující stále s klasickými filmovými fotoaparáty). Postupně v této řadě vycházejí specializované publikace pro různé okruhy problémů, které zajímají každého fotografa. Výhodou těchto knih je skutečnost, že se v nich stále dokola neopakují informace o základech fotografování, fungování digitálního fotoaparátu a podobné věci, kterým se v jiných publikacích věnuje spousta místa. Každá z knih se zabývá pouze určitou oblastí fotografování a probírá ji důkladně v rozsahu vhodném pro začínajícího až středně pokročilého fotografa.

Kniha Digitální úpravy se po úvodní části, která se zabývá softwarem pro práci s RAW soubory a postprodukčními nástroji, věnuje obecným základům optimalizace digitálních fotografií. Každá aplikace pro práci s digitálními snímky sice vypadá poněkud jinak, ale v zásadě všechny obsahují podobné nástroje a umožňují provádět obdobné úpravy. Obsahem knihy jsou proto základní úpravy jako odstranění prachu a skvrn, tonální a barevné úpravy, korekce vad objektivu, ale i pokročilá témata jako zpracování HDR a skládání expozic.

Knihy řady Fotografie v praxi obsahují i cvičení, která by měl čtenář absolvovat, a ukázku, jak tato cvičení splnili studenti autorových kurzů. Podnětné je i autorovo hodnocení a poznámky k těmto ukázkovým fotografiím.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
193879
Názov
Fotografie v praxi: DIGITÁLNÍ ÚPRAVY
EAN/ISBN
9788074131950
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Michael Freeman
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2012
Rozsah
160
Rozmer
210×234×11 mm
Hmotnosť
0,56
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
18%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Fotografie v praxi: DIGITÁLNÍ ÚPRAVY zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.