Poklady slovenskej kuchyne: Hont, Podpoľanie, Novohrad

Silvia Pilková

SVK Slovensky IKAR2013/06

Kniha: Poklady slovenskej kuchyne: Hont, Podpoľanie, Novohrad - Silvia Pilková
Katalógové číslo: 191531 viac »
Obrázok nedostupný: Séria kníh: Poklady slovenskej kuchyne
Poklady slovenskej kuchyne
Titul je zaradený v tejto sérii
8,59

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Poklady slovenskej kuchyne: Hont, Podpoľanie, Novohrad

Tradičná slovenská kuchyňa, to nie sú len bryndzové halušky, haruľa, klobásy či lokše. Séria kuchárskych kníh Poklady slovenskej kuchyne zachytáva prekvapivo pestré kulinárske dedičstvo našich predkov. Každá časť edície predstavuje vybraté regióny a kompletná séria napokon obsiahne celé Slovensko. Nájdete tu recepty všeobecne známe a obľúbené, ale aj netradičné skvosty, ktoré autorka objavila v zapadnutých kútoch Slovenska alebo starých rodinných archívoch. Vyberiete si z jedál každodenných aj sviatočných, mäsitých aj bezmäsitých, slaných aj sladkých, ktoré nie sú len nostalgickým pohľadom na život našich predkov, ale plnohodnotnou súčasťou moderného jedálneho lístka. Pustite sa do varenia – slovenská kuchyňa má čo ponúknuť aj najväčším labužníkom!
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
191531
Názov
Poklady slovenskej kuchyne: Hont, Podpoľanie, Novo
EAN/ISBN
9788055133379
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Silvia Pilková
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2013/06
Rozsah
192
Rozmer
110×220
Hmotnosť
0,30
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Poklady slovenskej kuchyne: Hont, Podpoľanie, Novohrad zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.