Nataša a Michail

Kniha: Nataša a Michail - Nora Robertsová
Katalógové číslo: 191191 viac »
Ušetríte až 2,08 € z bežnej ceny 12,90
A navyše získate 10 vernostných bodov
10,82
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: Nataša a Michail

Mladá žena Nataša sa presťahuje z New Yorku do malého mestečka v Západnej Virgínii. Ako úspešná baletka sa po sklamaní v láske a nečakanej strate svojho dieťatka vzdá slávy a hľadá pokoj v malom mestečku, kde sa venuje vlastnému obchodíku s hračkami. Do cesty jej však príde učiteľ hudby Spence Kimball, ktorý žije so svojou dcérkou Freddie. Nataša spočiatku neverí jeho prejavom náklonnosti, lebo je presvedčená, že je ženatý. Ale aká je pravda? Podarí sa jej nájsť to, po čom vždy túžila? Kto je jej najlepším radcom, oporou a dôverníkom? Je to vždy a za každých kolností jej vlastná rodina?

V druhej časti knihy sa odvíja príbeh Natašinho brata Michaila. Je to mladý zručný tesár a umelec. Na jednom z pravidelných rodinných stretnutí predstaví svojim súrodencom a rodičom Sydney Haywardovú, ženu, po ktorej nesmierne túži. Sydney však vyrastala v lepšej spoločnosti plnej pretvárky, kde najdôležitejším privilégiom je bohatstvo. Preto, keď sa zoznámi s temperamentným Michailom, zažije šok! Obaja sú presvedčení, že zo stretnutia takých dvoch odlišných osobností môže vzniknúť buď láska ako hrom, alebo skutočná nenávisť. Michail je na jej vkus až priveľmi bezprostredný, ale aj nesmierne príťažlivý. A chce si založiť rodinu. Podarí sa mu to? Dá Sydney prednosť bohatstvu a spoločenskému postaveniu, alebo zvíťazí láska?

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
191191
Názov
Nataša a Michail
EAN/ISBN
9788089230563
Forma
Tvrdá, s prebalom, lesklá
Autor
Nora Robertsová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2012/10
Rozsah
400
Rozmer
135×212×35 mm
Hmotnosť
0,40
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
16%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
100.0%
(1)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

jarka.f 4 z 5
07.05.2013 21:23:01

Kráľovná romantiky Nora Roberts vytvorila príbeh rodiny Stanislavski. Štyria súrodenci budú postupne hľadať svoje šťastie v živote. Dva príbehy v jednej knihe. Príbehy sú síce jednoducho napísane ale zato veľmi premyslene. Útočia na romantickú ženskú dušu. Každý v rodine si nesie svoje bremeno zo vzťahov ktoré postupne musí prekonať..... Zbožňujem príbehy, v ktorých vystupujú deti a krásni urastení svalnatí muži, ktorí si vážia ženy a sú rozprávkovo dobrí.... Príbeh Nataše splna kategóriu príbehu s dieťaťom a milujúcim mužom. Príbeh Michail zas muža nádherne urasteného silného. Súrodenci nadovšetko milujú svoju rodinu. Autorka úžasne na príbehoch ukazuje aká dôležitá je milujúca rodina pre zdravé medziľudské vzťahy. Postupne som si obľúbila všetkých z rodiny. Príbehy by sa mali čítať postupne pretože sú písane v časovom slede. V knihe autorka spomína aj predchádzajúci príbeh a ako sa vyvíja vzťah Nataše a slávneho klaviristu po tom čo som príbeh už opustila a zahryzla sa do ďalšieho. Jedine čo mi trochu vadilo bolo že kniha mala veľké písmena. Na druhej strane kniha tak nenamáhala oči.