Bitva o Hex Hall

Hex Hall III.

Rachel Hawkinsová

CZE Česky EUROMEDIA GROUP, k.s. (KK)2012/09

Kniha: Bitva o Hex Hall - Hex Hall III. - Rachel Hawkinsová
Katalógové číslo: 189717 viac »
Séria kníh: Hex Hall
Hex Hall
Titul je zaradený v tejto sérii

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Bitva o Hex Hall

Hex Hall III.

Na Sophii Mercerovou je toho poslední dobou moc. Jen co si zvykla na to, že je démon, a naučila se své neobyčejné schopnosti ovládat, jí je Rada zase odebrala. Archera a tátu viděla naposledy v hořícím vězení a jedinými spojenci mají být nyní Branickovy. Shodou okolností odvěcí nepřátelé Prodigia. Rodinné překvapení neberou konce a jen tak mimochodem je na spadnutí válka, v níž má hlavní úlohu sehrát právě Sophie. Na tom se shodnou všichni, ne už však na tom, na jaké straně bude Sophie stát. Jenomže bez své magie je Sophie bezbranná. Podaří se jí získat zpět kouzelné schopnosti dříve, než bude pozdě?

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
189717
Názov
Bitva o Hex Hall
Podnázov
Hex Hall III.
EAN/ISBN
9788024237145
Forma
Tvrdá, s vrchným obalom, matná
Autor
Rachel Hawkinsová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2012/09
Rozsah
232
Rozmer
138×206×22 mm
Hmotnosť
0,30
Stav
Nedostupné
Zľava
0%
Úryvok z obsahu knihy...

Máme pre vás úryvok z knihy na prečítanie. Čo poviete, páči sa vám táto kniha?

Další zavytí, tentokrát blíž. Slyšela jsem, jak se v dálce něco prodírá houštím. Napadlo mě, že by nebylo od věci utéct, ale kolena se mi třásla a měla jsem co dělat, abych vůbec dokázala stát. Rozhodně bych nezvládla běžet rychleji než vlkodlak. Takže mi nezbývalo než zůstat a bojovat.
Nebo vlastně zůstat a nechat se roztrhat.
„Super,“ zamumlala jsem. Zvedla jsem meč, svaly v ramennou mě bolely. Ucítila jsem, jak se ve mně pohnuly mé kouzelné schopnosti. Vyděsila jsem se. Jsem normální, uvědomila jsem si. Obyčejná sedmnáctiletá holka, která se chce postavit vlkodlakovi jen s… No dobře, měla jsem obrovský meč a ducha. To se určitě počítá.
Pohlédla jsem na Elodii. Znuděně pozorovala les.
„Ehm, haló,“ oslovila jsem ji. „Míří sem vlkodlak. Copak je ti to úplně jedno?“
Ušklíbla se a ukázala na své zářící tělo. „Už jsem mrtvá,“ odečetla jsem jí ze rtů.
„Jasně. Ale jestli umřu i já, nepočítej s tím, že budeme jako duchové nejlepší kámošky.“
Z Elodiina pohledu jsem pochopila, že to rozhodně nehrozí.

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.3 z 5.0
5
300.0%
(1)
4
150.0%
(2)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Kristína 4 z 5
13.02.2013 17:17:18

Takže, posledný diel tejto trilógie vyniká v tom, v čom zlyhával prvý diel, a naopak zlyháva v čom vynikal prvý diel. To znamená, je tam veľa akcie, zvratov, napätie a dá sa to dokonca zaradiť ku tej prepracovanejšej Young Adult, ale humoru je tam pomenej a všetko je vážnejšie, a to ku Hex Hall, alebo skôr, hlavne k Sophie, nesedí. Ale myslím, že každého, kto túto sériu, čítal určite poteší, že autorka chystá spin off sériu ku tejto s názvom School Spirits, pretože na sérii cítiť, že autorka jednoducho písať vie a baví ju to.


Evelin
06.03.2013 12:13:05

Hex Hall séria je jedna z mojich obľúbených a je veľká škoda, že nevyšla aj v slovenčine. Obálky sú perfektné a príbeh, postavy a dej vám zaručia skvelý čitateľský zážitok. Sophie a Archer nám znovu pripravia veľkú dávku sarkastických poznámok, autorka nám dala plno nových postáv, skvelé zvraty a tajomstvá, o ktorých by sa vám ani nesnívalo a srdcervúci koniec! Rozhodne nešetrila akciou, napätím, strachom o hrdinov a vtipnými hláškami. Záverečný diel trilógie sa podaril na výbornú a ja veľmi dúfam, že sa bude aspoň po česky vydávať aj spin-off z Hex Hallu, pretože autorka píše veľmi zaujímavo, jednoducho a vždy vás rozosmeje.


Alexandra 4 z 5
02.04.2013 12:22:00

Séria Hex Hall sa začala ako veľmi nenáročné čítanie, ktoré stálo na Sophiiných hláškach a humore. Druhý diel odhalil mnohé veci a aj keď sa čítal fajn, nezaujal ma až tak, aby som sa od neho nedokázala odtrhnúť. Tretia časť sa u mňa opäť vyšvihla vyššie, nevedela som sa dočkať, čo sa ešte zomelie. Niektoré zvraty som čakala, ale aj tak ma autorka dokázala prekvapiť, nebola som ochudobnená ani o humor, záhady a napätie. Obľúbila som si Sophie, Cala, Sophiiných rodičov, Torina a samozrejme Archera, v tejto časti dokonca aj Elodie. Iba koniec by som si možno predstavovala trochu inak.


Viki 5 z 5
02.04.2013 18:46:40

Ďalšie geniálne pokračovanie zostáva verné svojím koreňom, zároveň však migruje na nové neprebádané úzamie. Postavy dostávajú nový kabát, niektorý skvostný a dychberúcy, iný príšerný a prehnitý. Tretí diel je nielen pokračovaním ale aj určitým zavŕšeným, uzavretím, odpoveňou na kopu otázok, plná skvelých nápadov do budúcna ale aj určitej clivoty. V knižnom svete má totiž všetko svoj koniec =(. Opäť sa tu odhaľuje minulosť, navštevujú kúzelné aj strašidelné miesta, používajú kúzla a čary a čo je ešte lepšie, naväzujú staré a vytvárajú sa nové putá. Sophie ako vždy dodáva knihe špecifickú iskru a jediné čo je spletitejšie než jej história a mená =D je svet ktorý v tejto kniha autorka vytvorila. Krásne obálky skrývajú skutočne kvalitný obsah a aj keď tu nenájdete nevysloviteľnýmy-výrazmi-prešpikované, fylozofické diskusie má Bitva o Hex Hall aj svoju hĺbku. Z romantiky je tu viac než v predošlých dieloch. Koniec je dojímavý. Takže ak ste Hex Hall ešte nečítali, Hurá do toho!!