Nula kelvinov

Ja neexistujem, ty neexistuješ

Jana Plauchová

SVK Slovensky Q1112012/08

Kniha: Nula kelvinov - Ja neexistujem, ty neexistuješ - Jana Plauchová
Katalógové číslo: 188939 viac »
Nula kelvinov
Titul je zaradený v tejto sérii
2,70

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Nula kelvinov

Ja neexistujem, ty neexistuješ

Štvorica mužov so širokou škálou vedomostí z rôznych oblastí ľudského poznania, vybraná veľmi dôkladnou a prísne tajnou selekciou vládou krajiny, je vyslaná na stroji času z roku 2050 do roku 1957. Má jednak nájsť pozostatky havárie stroja času, zistiť jej príčinu a "obnoviť" geniálneho konštruktéra, ktorý pri havárii zahynul.
Podarí sa im to, ale nie celkom. "Stvoria" Davida, ktorý síce vyzerá na 17 rokov, ale má už 34, pretože starne pomalšie ako celá vtedajšia populácia, čo je dielom onej štvorice. Okolo chlapca, jeho matky, jeho lásky dievčaťa Molly a mužov z roku 2050 sa rozvíja široko rozvetvený dej, v ktorom sa prelína minulosť s prítomnosťou. Dianie a situácie sú nečakané, často na pohľad nemožné, avšak prísne logické, rešpektujúc dnešné vedecké poznatky z fyziky, genetiky, psychológie a aj z iných vedných a technických oblastí.
Čo sa týka rozvíjania deja, autorka sa nikde ani raz nepotkne, neuhne do klišé, jazyk a výrazové prostriedky sú svieže, bonusom je skvelá naratívnosť a čítavosť celého diela.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
188939
Názov
Nula kelvinov
Podnázov
Ja neexistujem, ty neexistuješ
EAN/ISBN
9788089092635
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Jana Plauchová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2012/08
Rozsah
570
Rozmer
147×196×36 mm
Hmotnosť
0,46
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Denisa
23.08.2012 11:11:47

Knižka je veľmi pútavá. Romantický príbeh v pozadí hl.hrdinu prináša osvieženie k vedeckým poznatkom a faktom, takže určite zaujme aj laického čitateľa, ako som napr. ja. Možem len a len odporúčať!!!