Láska, Boh a umenie francúzskej kuchyne

James F. Twyman

SVK Slovensky GARDENIA PUBLISHERS2012/08

Kniha: Láska, Boh a umenie francúzskej kuchyne - James F. Twyman
Katalógové číslo: 187727 viac »
Ušetríte až 2,59 € z bežnej ceny 9,90
A navyše získate 7 vernostných bodov
7,31
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Láska, Boh a umenie francúzskej kuchyne

„Jedlo je jedna z najprístupnejších vecí, ktorými môžeme vyjadriť skutočnú duchovnosť,“ hovorí šéfkuchár Roger Dufau, majiteľ útulného penziónu pri Toronte. Do jeho mystického sveta nás v knihe Láska, Boh a umenie francúzskej kuchyne uvádza James F. Twyman - úspešný autor, filmový režisér a mierový aktivista. V tomto inšpirujúcom príbehu sa dozvedáme, že na kvalitu nášho života vplývajú nielen myšlienky ale aj jedlo, ktoré konzumujeme. Najdôležitejšou ingredienciou je láska a Dufau, který sa narodil vo Francúzku, radí: „zaobstarajte si najlepšie prírodné suroviny a vždy varte s láskou.“ Skôr než knihou receptov na prípravu jedál je táto kniha receptom na život v láske a v cituplných vzťahoch. Úspešný titul z vydavateľstva Louise L. Hayovej vychádza pol roka po jeho svetovej premiére v slovenčine.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
187727
Názov
Láska, Boh a umenie francúzskej kuchyne
EAN/ISBN
9788085662740
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
James F. Twyman
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2012/08
Rozsah
176
Rozmer
155×225×15 mm
Hmotnosť
0,28
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
26%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Láska, Boh a umenie francúzskej kuchyne zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.