Darcovia

Banka tiel 1

Lissa Priceová

SVK Slovensky FORTUNA LIBRI2012/06

Kniha: Darcovia - Banka tiel 1 - Lissa Priceová
Katalógové číslo: 187275 viac »
Séria kníh: Banka tiel
Banka tiel
Titul je zaradený v tejto sérii
10,57

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Darcovia

Banka tiel 1

V Spórovej vojne prišla Callie o rodičov. S malým bratom Tylerom a kamarátom Michaelom žije ako tuláčka v opustených budovách a bojuje s renegátmi, ktorí sú pre kúsok jedla schopní zabíjať.
Jedinú nádej predstavujú Prvotriedne destinácie, desivé miesto v Beverly Hills, ktoré založil a vedie tajomný muž. Destinácie získavajú mladých ľudí a ich telá prenajímajú seniorom, čo chcú byť opäť mladí.
Keďže Callie beznádejne potrebuje peniaze, stane sa darkyňou. Čip, ktorý jej voperujú do hlavy, sa však pokazí a Callie sa zobúdza vo svojom tele v role svojej nájomníčky. Býva v jej dome, jazdí jej autami a stretáva sa so senátorovým synom. Cíti sa takmer ako v rozprávke, až kým nezistí, že jej nájomníčka má v pláne viac, než len užívať si druhú mladosť, a Prvotriedne destinácie chystajú niečo, čo by jej nenapadlo ani v tom najhoršom sne...
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
187275
Názov
Darcovia
Podnázov
Banka tiel 1
EAN/ISBN
9788081420207
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Lissa Priceová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2012/06
Edícia
Fortuna Teen
Rozsah
352
Rozmer
145×215×30 mm
Hmotnosť
0,50
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(7)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

matuska
20.09.2012 15:04:51

Veľmi dobrá kniha. Nevedela som sa od nej odtrhnúť už sa teším na pokračovanie.


Evelin 5 z 5
06.03.2013 12:17:38

Krásne originálne dystopické dielo! Námet výmeny "vedomia" starých ľudí do tiel mladých je miliónový nápad. S rastúcou vedou a technikou sa možno na takú úroveň dostaneme aj v skutočnosti. Téma je teda naozaj originálna. Hl. hrdinka má správne reálnu podstatu, snaží sa uživiť seba a svojho brata, dokáže využiť situáciu a predsa neurobiť nič, čo by ublížilo iným. Veľmi som s ňou sympatizovala a prežívala každý moment. nenormálne sa teším na 2. diel, pretože si neviem predstaviť, aké zvrátené to tam bude, podľa konca knihy môžem len naivne predpokladať. Autorka sa s témou vyhrala na 100% a nedala mi možnosť nudiť sa. Knihu odporúčam!


G. Hammerlik 5 z 5
21.04.2013 11:12:20

Kniha, ktorá ma donútila dať nelogické hodnotenie, na to sa len tak nezabudne. Lepšia ako Hry o život. Nábeh na dokonalú dystópiu. Jediná kniha, ktorej pokračovanie okačávam ako besná. Nápad Banky tiel je nechutný, zvrátený a geniálny. Lebo ako pri takmer každej dystópii aj toto sa môže stať. Najmä ak sa vám život predĺži na 200 rokov a vy už nevyzeráte najmladšie. No povedzte, nechceli by ste vymeniť svoje telo za mladšie? Odporúčam vám to. Už najmä pre ten koniec. Tam na mňa čakali šoky také silné a nezabudnuteľné, že hodnotenie 100 hviezd nestačí. Nedá sa nikomu veriť. Doslova! Nebudete vedieť prestať čítať. To vám garantujem a odporúčam!


Alexandra G. Hammerlik 5 z 5
21.04.2013 15:27:04

Kniha, ktorá ma donútila dať nelogické hodnotenie, na to sa len tak nezabudne. Lepšia ako Hry o život. Nábeh na dokonalú dystópiu. Jediná kniha, ktorej pokračovanie očakávam ako besná. Nápad Banky tiel je nechutný, zvrátený a geniálny. Lebo ako pri takmer každej dystópii aj toto sa môže stať. Najmä ak sa vám život predĺži na 200 rokov a vy už nevyzeráte najmladšie. No povedzte, nechceli by ste vymeniť svoje telo za mladšie? Odporúčam vám to. Už najmä pre ten koniec. Tam na mňa čakali šoky také silné a nezabudnuteľné, že hodnotenie 100 hviezd nestačí. Nedá sa nikomu veriť. Doslova! Nebudete vedieť prestať čítať. To vám garantujem a odporúčam! A ešte sa stačí len opýtať, kedy už konečne bude pokračovanie? Lebo neviem dospať!


Casion 5 z 5
27.11.2013 16:36:49

Súhlasím s názormi väčšiny, ktorá sa tu vyjadrila - kniha je skutočne veľmi dobrá. Jedná sa o príbeh z prostredia, ktoré si v dnešnej dobe nedokážeme dobre predstaviť. Deti bez rodičov, ktoré sa musia postarať sami o seba. A okrem detí sú tu aj starí ľudia, nazvaní končiaci. Celkovo mi námet tejto knihy príde veľmi dobrý, môžeme uvažovať ako by sme sa zachovali v rôznych situáciach. Napríklad rozhodnutie Callie ísť do Prvotriednych destinácii a podujať sa na niečo také ako je ponúknutie svojho tela niekomu inému. Neuveriteľne odvážne! Dokázala som sa vžiť do Cellie, rozumela som jej rozhodnutiam i konaniu. Samozrejme, nechýbali tu ani problémy s láskou :D. Určite sa už veľmi teším na pokračovanie.


Lirity Lilith Ouida
27.11.2013 20:52:51

Veľmi dobrá kniha zaujala ma od začiatku až do konca. Na začiatku ma hl. zaujala Callie z jej dosť smutním príbehom (strata rodičov a chorý brat) že bola schopná urobiť všetko aby pomohla svojmu bratovi. Najprv sa tvárila pred bratom že je nezaujala darcovská klina kde sa dajú prenajať tela za slušní obnos peňazí. Callie však do toho nakoniec išla a po kompletnom premene (okúpaní sa) a ubezpečením že sa nič nestane prenechala telo inej staršine ktorá však mala iné plány ako si v prvotriednych destináciách mysleli a tak sa začala ďalšia výnimočná kniha. Odporúčam :)


Dominika 5 z 5
05.01.2014 17:28:18

Darcovia nemali typickú konštrukciu dystopie. Myslenie, dej, hl. hrdinka, všetko bolo iné. Z Darcov sa spočiatku vyvíjala klasická kniha, akých som už čítala desiatky, no potom sa zmenila a priniesla niečo ešte originálnejšie a nádhernejšie, ako som kedy mohla očakávať. Callie sa stala jednou z mojich najobľúbenejších hrdiniek. Konečne je tu niekto múdry, rozvážny, dôvtipný a so zmyslom pre plánovanie, vďaka ktorému sa dej stáva zaujímavejší a pôsobí prepracovanejším dojmom. Kniha je zameraná na detaily, pre ktoré som si čítanie užívala ešte viac. Autorka ma celý čas vodila za nos, a keď mi to konečne prezradila, urobila to vo veľkolepom štýle. Je to vynikajúce čítanie a pre mňa jedna z najlepších a najprepracovanejších kníh, ktoré som doteraz čítala.


methylene.bleu 5 z 5
16.02.2014 15:21:51

Táto kniha je absolútne úžasná! Napriek téme prenájmu tiel, je veľmi originálna a prekvapivá, čo jej ešte pridáva na výnimočnosti a nedovalí vám odložiť ju. Nechýbala jej akčnosť, zápletka ani romantika. Autorka sa s postavami nehrala, a nemala problém ich nečakane "zabiť". Kniha bola naozaj prepracovaná, všetko zo všetkým súviselo a postupne sa vysvetľovalo. Je to jedna z najlepších dystopií aké som keby čítala, ak nie jedna z najlepších kníh. Veľmi, veľmi odporúčam. Som z nej nadšená!


lucy 5 z 5
04.09.2016 10:07:28

uplne krasna kniha. Odporúčam aj ostatnym. Ale pokračovaníe je aj v slovenčine?