Démon z Hex Hall

Hex Hall II.

Rachel Hawkinsová

CZE Česky EUROMEDIA GROUP, k.s. (KK)2012/07

Kniha: Démon z Hex Hall - Hex Hall II. - Rachel Hawkinsová
Katalógové číslo: 186644 viac »
Séria kníh: Hex Hall
Hex Hall
Titul je zaradený v tejto sérii

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Démon z Hex Hall

Hex Hall II.

Sophie Mercerová si myslela, že je čarodějka. Proto byla ostatně poslána do Hex Hall, nápravného zařízení pro delikventy Prodigia, tedy čarodějky, kouzelníky, víly a podobné bytosti. To si ale myslela ale ještě předtím, než zjistila, kdože je vlastně její otec, a že Archer Cross patří k L´Occhio di Dio, které se snaží Prodigia vyhladit z povrchu zemského – a namísto dalšího polibku mu tak musela vrazit jednu pěstí. Že je čarodějnice si myslela do chvíle, než se ukázalo, že je démon.

Velká moc však sebou přináší i velká riziko, a než vystavovat nebezpečí své blízké, bude možná lepší se jí zbavit... Co ale dělat, když se ukáže, že i její nové kamarádky jsou démoni a svou sílu rozhodně neplánují použít k žádným bohulibým účelům? Do toho se o Sophii začne zajímat L´Occhio di Dio, a koho jiného za Sophií poslat než Archera. Ještě štěstí, že k němu Sophie už nic necítí. Nebo ano?

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
186644
Názov
Démon z Hex Hall
Podnázov
Hex Hall II.
EAN/ISBN
9788024235813
Forma
Tvrdá, s vrchným obalom, matná
Autor
Rachel Hawkinsová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2012/07
Rozsah
248
Rozmer
130×205×30 mm
Hmotnosť
0,31
Stav
Nedostupné
Zľava
0%
Úryvok z obsahu knihy...

Máme pre vás úryvok z knihy na prečítanie. Čo poviete, páči sa vám táto kniha?

S Nickem a Daisy jsme se měli setkat u zadního vchodu (ať už to bylo kdekoliv) v osm večer. Ve tři čtvrtě na osm jsem si v koupelně líčila oči, když do mého pokoje vklouzla Jenna v oblečku, který se dal popsat jen jako „Gotická Hello Kitty.“
„Není to do vesnice kapku přehnané?“ přejela jsem pohledem po jejích lesklých růžových kozačkách na podpatku.
Zavřela za sebou dveře. „Nejdeme do vesnice. Ptala jsem se Daisy. Tvrdila, že nás vezmou do Londýna.“
Málem jsem si vypíchla oko řasenkou. „Londýn je odsud tři hodiny cesty. To chtějí ukrást auto, nebo co?“
Jenna zavrtěla hlavou. „Sophie, kdy ti dojde, že máme kouzelné schopnosti? Nepojedeme žádným autem. Sice přesně nevím, jak se tam dostaneme, ale určitě v tom budou, vždyť víš.“ Zamávala rukama ve vzduchu. „Čáááry.“

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.7 z 5.0
5
150.0%
(2)
4
300.0%
(1)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Kristína
13.02.2013 17:02:55

Pokračovanie Hex Hall sa určite dá považovať za zlepšenie. Humoru je tam stále až až, ale pribudlo viac akcie, zvratov a postavy začali pôsobiť reálnejšie, a omnoho zaujímavejšie. Dozvedáme sa dokonca viac o príbehu, ktorý sa odohral ešte pred prvým dielom a všetko to do seba pekne zapadá a tým akoby dodával deju ráz a hodnovernosť. Škoda len, že vzťah Sophie a Archera v tomto diely stagnuje, a tí ktorí si ich obľúbili, bude určite chýbať.


Evelin 5 z 5
05.03.2013 16:21:55

Pokračovanie Hex Hall je ešte lepšie ako 1. diel a ten je ťažké prekonať. Kniha má skvelých vtipných a sarkastických hrdinov, dobrú zápletku, dialógy, príbeh. Autorka píše veľmi dobre a zaujala ma na každej strane. Bola som niekde s nervami v koncoch a inokedy som sa zase rozplývala nad Sophie a Archerom. Túto sériu proste milujem!


Alexandra 4 z 5
28.03.2013 17:59:14

Aj keď je pre mňa séria Hex Hall veľmi oddychové čítanie, z prvej knihy som bola nadšená. Táto sa mi ale zdala trochu rozvláčnejšia, naopak koniec bol veľmi uponáhľaný, ako keby sa všetko udialo z ničoho nič. Dej sa presunul do Anglicka, pribudli nové postavy a ďalej sa rozvíjajú vzťahy aj medzi tými starými. Zo zakázaného vzťahu Sophie a Archera sa stane milostný trojuholník, pretože Sophie bola od malička sľúbená Calovi a vyvinulo sa medzi nimi priateľstvo. Stále však nemôže zabudnúť na Archera a jeho fanynky si v tejto časti prídu na svoje. Zo začiatku som nevedela, čo si mám o knihe myslieť, aj Sophie sa mi nezdala taká vtipná ako v prvej časti trilógie a v podstate sa nič nedialo, ale keď sa dej trochu rozbehol, začalo to byť zaujímavejšie čítanie.


Viki 5 z 5
02.04.2013 18:15:56

U prvej časti série Hex Hall ste ešte mohli mať pocit že Sophie, hlavná hrdinka je čarodejnica, jedna zo stoviek a to autorka jej "hádže polená pod nohy" aby sme si mohli užiť ako to všetko s nadhľadom zvláda. Tu je však nemožné si nevšimnúť že SOPHIE JE VŠETKO LEN NIE NORMÁLNA. Je to démon, má schopnosti ako málokdo na svete. Pri presúvaní postele prerazila stenu, cez spln sa jej po trávniku potulujú vlkolaci, jej otec je členom Rady a chce sa svojich úžasných schopností zbaviť. Preto odíde do Anglicka a školský rok nabitý udalosťami (o ktorých si môžete prečítať v prvom diele) bude vyzerať oproti tomu čo ju tu čaká ako čajový dýchánok. Druhý diel je celkovo rozvinutým toho prvého. Kopu situačného humoru, bláznivých odhalení, nečakaných stretnutí, prepychových izieb, učenia sa schopností a celkovo šialených úžasností. Poodkrývava sa minulosť, upevňujú putá, konajú sa tajné aj nie až tak tajné schôdzky ... Jednoducho stojí za to si ju prečítať!!