Miniinvazivní intervenční medicína

Zdeněk Krška

CZE Česky TRITON2001/10

Kniha: Miniinvazivní intervenční medicína - Zdeněk Krška
Katalógové číslo: 182538 viac »
2,59

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Miniinvazivní intervenční medicína

Kolektiv autorů předkládá v této knize komplexní pohled na současný stav minimálně invazivních výkonů uplatňovaných v diagnostice a léčbě, a to nejen v chirurgii, ale také endoskopii a katetrizaci. Publikace přináší nové poznatky o tkáňové odpovědi organismu na zátěž miniinvazivního výkonu v chirurgii břišní a hrudní. Pojednává o vlivu operačního výkonu na funkci zažívacího traktu, ale přináší také objektivní údaje o zátěži organismu a míře rizika pooperačních komplikací u laparoskopických, torakoskopických a artroskopických operací. Velmi zajímavý je pohled anesteziologa na výběr a způsoby anestezie u těchto miniinvazivních postupů i posuzování výše operačního rizika. Kniha může být cennou pomůckou nejen pro lékaře, kteří s miniinvazivními postupy pracují, ale především pro ty, kteří je doporučují pacientovi a podávají mu o nich první informaci.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
182538
Názov
Miniinvazivní intervenční medicína
EAN/ISBN
9788072541621
Forma
Brožovaná
Autor
Zdeněk Krška
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2001/10
Rozsah
336
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Miniinvazivní intervenční medicína zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.