Vyšetrovacie metódy v kardiológii

Peter Mitro, Gabriel Valočik

SVK Slovensky EquiLibria2009/05

Kniha: Vyšetrovacie metódy v kardiológii - Peter Mitro, Gabriel Valočik
Katalógové číslo: 180969 viac »
11,79

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Vyšetrovacie metódy v kardiológii

Kardiológia je základným odborom internej medicíny a jedným zo základných medicínskych odborov. Ide o medicínsky odbor s mimoriadne dynamickým rozvojom, ktorý sa týka diagnostických i terapeutických metód. V oblasti diagnostiky sme v súčasnosti svedkami uplatňovania moderných technológií a mimoriadne sofistikovaných vyšetrovacích modalít. Na druhej strane sa však kardiologická diagnostika spája s medicínskou históriou a začiatkami medicínskej diagnostiky vôbec. Auskultácia srdca je metódou používanou už niekoľko storočí a stále nestráca na svojom význame.Snahou predkladanej učebnice je predovšetkým zdôrazniť význam základných vyšetrovacích metód ako je anamnéza, fyzikálne vyšetrenie, lektrokardiografia a echokardiografia a súčasne poskytnúť základný prehľad o moderných, rýchlo sa vyvíjajúcich a meniacich kardiologických vyšetrovacích metódach. Autori ako aktívni a dlhoroční pedagógovia vychádzali pri zostavovaní diela predovšetkým z potrieb pregraduálneho štúdia na lekárskych fakultách, kde je predkladaný učebný text využiteľný pri štúdiu klinických predmetov Propedeutika vnútorníého lekárstva a Vnútorné lekárstvo. Predkladaná učebnica sa však môže stať aj zdrojom informácií pre mladých lekárov pri ich postgraduálnom štúdiu.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
180969
Názov
Vyšetrovacie metódy v kardiológii
EAN/ISBN
9788089284269
Forma
Brožovaná
Autor
Peter Mitro, Gabriel Valočik
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2009/05
Rozsah
392
Rozmer
165×235
Hmotnosť
0,64
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

malcike
29.10.2013 23:11:01

Skvele spracovana propedeutika, co sa tyka fyzikalneho vysetrenia srdca, doplnena o vsetky a aj najnovsie specialne vysetrenia kardiovaskularneho systemu. Od EKG, cez ECHO az po vyuzitie nuklearnej mediciny v diagnostike ischemickej choroby srdca. Odporucam kazdemu medikovi mat tuto knihu pred statnicou aspon raz prejdenu