Kruté leto

Alyson Noël

SVK Slovensky SLOVART2012/05

Kniha: Kruté leto - Alyson Noël
Katalógové číslo: 175057 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Kruté leto

Colby Cavendishová sa pripravuje na úžasné leto plné plážových večierkov. Plány jej však skrížia rodičia, ktorí ju pošlú na prázdniny k tete Tally do Grécka.
Opustená na nudnom ostrove bez nákupných centier, telefónneho signálu a s tetou, ktorá sa rozpráva so svojimi rastlinami, má Colby strach, že na ňu jej priatelia zabudnú.
Všetko sa zmení, keď stretne milého gréckeho chlapca Jannisa, s ktorým prežije niečo viac ako len obyčajný letný románik.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
175057
Názov
Kruté leto
EAN/ISBN
9788055604251
Forma
Paperback
Autor
Alyson Noël
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2012/05
Rozsah
208
Rozmer
130×210×20 mm
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
3.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
0%
(0)
3
100.0%
(1)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Monika 3 z 5
03.10.2013 14:28:29

Túto knihu som si dávnejšie chcela kúpiť, no akosi som zaváhala a nakoniec som si ju nekúpila. Knihu mi požičala kamarátka. Dej je celkom podobný s knihou Škoricové dievča. Taktiež sa vybere do Grécka, len zápletky sú odlišné. Čo sa týka obálky, tak je podľa mňa úplne božská. Stačí sa iba na ňu pozrieť a hneď sa vám zapáči. To nádherné more, úžasné modely a krásne farby :) Chvíľu mi trvalo, kým som sa začala orientovať v knihe, bolo to trochu viacerými štýlmi písané, ale mne sa to páčilo. Dej je jednoduchý, ktorý opisuje život okolo tínedžerky a ten môže byť len komplikovaný. Páči sa mi, že život je zmena a taktiež je to aj v tejto knihe - pôjde na 3 mesiace do Grécka, na jednom ostrove, kde nie je internet, TV, ani PC. Nechcela by som byť v jej koži, pretože bez internetu nevydržím žiadny deň, ale tak byť v takom raji, prečo nie? :) Keď sa to tak vezme, v tej knihe sa skoro nič neodohrávalo :D áno, niektoré pasáže boli skvelé, zaujímavé, ale všetko tam bolo vlastne skoro to isté. Taktiež sa mohla autorka viac vyhrať s okolím, postavami, ale nemám nič proti. Je to taká jednoduchá oddychová kniha. Má veľa nedostatkov, ale ak máte radi leto, romantiku, tak si ju určite prečítajte :)