Systémy chránenia a automatizácie ditstribučných elektrických sietí 22 kV

Martin Horák

SVK Slovensky PRO2012/02

Kniha: Systémy chránenia a automatizácie ditstribučných elektrických sietí 22 kV - Martin Horák
Katalógové číslo: 173622 viac »
4,72

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Systémy chránenia a automatizácie ditstribučných elektrických sietí 22 kV

Publikácia rozoberá problematiku chránenia a automatizácie distribučných sietí vysokého napätia. Pri rozbore zemných spojení v týchto sieťach autor využíva metódy teoretickej analýzy, počítačovej simulácie a experimentálnych meraní.
K mimoriadnym prínosom autora patria experimentálne merania zemných spojení, čomu predchádzal vývoj meracej súpravy s netradičným riešením simulovania odporu poruchy pomocou vodného odporníka. Pri rozbore princípov zemných ochrán sú veľmi vhodne zaradené konduktančné ochrany, ktoré sa javia byť pri chránení kompenzovaných sietí 22 kV proti zemným spojeniam najvhodnejšie.
Autor taktiež navrhuje systém automatizácie sietí vysokého napätia, pričom táto nová koncepcia riešenia poruchových stavov umožňuje bližšie lokalizovať miesto poruchy, a tým znížiť čas obnovy dodávky elektrickej energie po poruche.
Vysoká odborná úroveň a vhodná kombinácia použitých metód umožňuje využitie tejto publikácie odborníkmi v elektroenergetickej praxi, ale zároveň môže byť vhodným doplnkom pri štúdiu tejto problematiky pre študentov v danom odbore.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
173622
Názov
Systémy chránenia a automatizácie ditstribučných e
EAN/ISBN
9788089057375
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Martin Horák
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2012/02
Rozsah
128
Rozmer
170×240×7 mm
Hmotnosť
0,33
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Systémy chránenia a automatizácie ditstribučných elektrických sietí 22 kV zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.