Summer

Krásní mrtví 3

Eden Maguire

CZE Česky FRAGMENT2012/04

Kniha: Summer - Krásní mrtví 3 - Eden Maguire
Katalógové číslo: 173082 viac »
Séria kníh: Krásní mrtví
Krásní mrtví
Titul je zaradený v tejto sérii

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Summer

Krásní mrtví 3

Odhalí Darina včas temná tajemství, aby tak vykoupila duše Krásných mrtvých?

Po Krásných mrtvých není několik týdnů ani stopy. Darině se po Phoenixovi strašně stýská. Snad se vrátí a pomůže jí vyřešit tajemství další záhadné smrti. Je to už skoro rok, co byla Summer zastřelena v nákupním středisku. Podle všeho (a všech) se stala náhodnou obětí šíleného střelce… Něžná zlatovlasá hudebnice s andělským hlasem měla tisíce fanoušků, její píseň Neviditelný o neopětované lásce milovali všichni, nejen studenti ellertonské střední školy. Summer měli všichni rádi, všichni ji obdivovali… Darina musí Summer pomoci stejně, jako pomohla Jonasovi a Arizoně. Jinak její duše nikdy nedojde pokoje. Neviditelná křídla tlučou, Krásným mrtvým hrozí nebezpečí a čas běží…

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
173082
Názov
Summer
Podnázov
Krásní mrtví 3
EAN/ISBN
9788025312889
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Eden Maguire
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2012/04
Rozsah
272
Rozmer
118×183×19 mm
Hmotnosť
0,21
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
100.0%
(1)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Evelin 4 z 5
07.03.2013 13:42:43

3. diel série sa mi páčil rovnako ako predošlý. Summer je zaujímavá osoba s dobrou povahou a mala pred sebou veľkú budúcnosť. Darina je však v mojich očiach trochu sebecká, pretože Phoenix sem a tam a o naj kamošku nie je u nej až tak veľký záujem. Ja by som sa teda snažila viac. Príbeh plynie rýchlo, autorka píše jednoducho. Je to oddychovka s dobrým nápadom. Akurát mi už trošku začína liezť na nervy, že každé vyriešenie je skoro tým istým spôsobom. Trochu kreativity by autorke neuškodilo. Aj tak to však bolo príjemné čítanie, napäté a zaujímavé situácie a ťažba času, ktorý plynie rýchlejšie, keď práve nechcete.