Malý princ a Větrná planeta

Nová dobrodružství inspirovaná nesmrtelným příběhem Antoina de Saint-Exupéryho

Antoine de Saint-Exupéry

CZE Česky Mladá fronta2012/03

Kniha: Malý princ a Větrná planeta - Nová dobrodružství inspirovaná nesmrtelným příběhem Antoina de Saint-Exupéryho - Antoine de Saint-Exupéry
Katalógové číslo: 172855 viac »
7,97

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Malý princ a Větrná planeta

Nová dobrodružství inspirovaná nesmrtelným příběhem Antoina de Saint-Exupéryho

Postava Malého prince od Antoina de Saint-Exupéryho inspirovala francouzské tvůrce k mnohadílnému televiznímu seriálu plnému akce a dobrodružství. Na jeho základě vznikla tato komiksová série.

Malý princ a jeho věrná kamarádka Liška pronásledují vesmírem zlého Hada, který se snaží ničit jednu planetu po druhé. Našeptává obyvatelům planet zlé věci, a oni se pak sami postarají o zkázu svého světa. V prvním díle se dostáváme na Větrnou planetu pohlcovanou ledem, neboť někdo zde krade vítr nezbytný k vyrábění tepla a energie, a tudíž k přežití. Odhalí Malý princ, kdo je oním zlodějem, a podaří se mu Větrnou planetu zachránit? Na konci speciální bonus – Malý princ v podání slavného komiksového kreslíře Moebiuse.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
172855
Názov
Malý princ a Větrná planeta
Podnázov
Nová dobrodružství inspirovaná nesmrtelným příběhe
EAN/ISBN
9788020425737
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Antoine de Saint-Exupéry
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2012/03
Rozsah
56
Rozmer
220×290×10 mm
Hmotnosť
0,48
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
27%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Miloš 5 z 5
13.03.2013 12:44:39

Kniha Malý princ patrí k mojim obľúbený. Teda aaspoň patrila, keď som bol mladší. Animovaný seriál o Malom princovi som však nikdy nevidel, a že existuje komiksová séria, dokonca v češtine / slovenčine, som sa dozvedel až nedávno. Vo všeobecnosti mávajú pokračovania úspešných kníh, či filmov zväčša priemernú, ale častokrát mizernú úroveň. Môžem však povedať, že komiksová séria patrí k tým lepším počinom. Je určená mladším čitateľom, ktorí sa iba zoznamujú s komiksom ako médiom a snaží sa prinášať zaujímavý príbeh známeho malého cestovateľa a jeho spoločníčky líšky. Na Veternej planéte zažívajú nejedno dobrodružstvo pri pátraní po zlodejovi vetra. Po pár stranách by sa zdalo, že vinník a jeho úmysly sú jasné, ale postupne sa ukáže, že tomu tak ani zďaleka nie. A to prináša do komiksu prekvapenie, napätie a núti detského čitateľa dočítať knihu až do konca. Séria Malý princ začala výborne a je vhodným oddychovým čítaním pre deti. A ak ju zvládnu čítať v češtine, prinesie im to naviac aj zaujímavý pôžitok z čítania v "cudzom" jazyku.