Tajomstvá tretej ríše

Guido Knopp

SVK Slovensky IKAR2012

Kniha: Tajomstvá tretej ríše - Guido Knopp
Katalógové číslo: 168464 viac »
9,38

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Tajomstvá tretej ríše

Guido Knopp prináša množstvo neznámych dokumentov a osobných záznamov, ktoré poskytujú prekvapivé pohľady na Hitlerove rodinné pozadie. Aj legenda o obetavom führerovi pochádzala z domácej dielne. Pritom možno dokázať, ako využíval svojich zámožných podporovateľov a dal sa nimi podporovať. Hitler zomrel ako bohatý muž. Kto patril medzi štedrých darcov? Na aké účely používal diktátor peniaze? A kde zostal jeho majetok po vojne? A je tu ďalšia otázka: Hitler a ženy... Zatiaľ čo na podujatiach si vychutnával masovú hystériu ženských prívrženkýň, v jeho blízkosti sa nachádzali ženy, ktoré boli viac ako spolupútničkami – aj utajovaná milenka Eva Braunová sa v tejto knihe ukazuje z doteraz neznámej stránky. Heinrich Himmler, ríšsky vodca SS, Hitlerov najmocnejší paladín, predstavuje dodnes veľkú hádanku. Prečo dal Himmler tajne skúmať bosorky? Dal rozkaz na vraždenie on, a nie Hitler, ako sa dnes domnievajú bádatelia? A akú úlohu hrala tajomná milenka, s ktorou viedol celé roky tajný dvojitý život? Z nemeckého originálu Geheimnisse des „Dritten Reichs“ (Berteslmann Verlag, a division of Verlagsgruppe Random House GmbH, München, Germany) preložila Elena Linzbothová.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
168464
Názov
Tajomstvá tretej ríše
EAN/ISBN
9788055129600
Autor
Guido Knopp
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2012
Rozsah
248
Rozmer
134×207
Hmotnosť
0,32
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Tajomstvá tretej ríše zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.