Hon na ovcu

Haruki Murakami

SVK Slovensky SLOVART2011/11

Kniha: Hon na ovcu - Haruki Murakami
Katalógové číslo: 167766 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Hon na ovcu

Je to príbeh, ktorý najprv pohltí a neskôr neúprosne čitateľa opustí.

Protagonista príbehu, ktorý je zároveň rozprávačom, je mladý, mestom znudený človek, ktorý nikam nepatrí a nikomu nechýba. Jedného dňa dostane od svojho priateľa „Krysu“ list s fotografiou, ktorú neskôr nič netušiac použije v jednom z projektov svojej reklamnej agentúry.
Fotografia sa dostane do rúk osobného tajomníka „šéfa“, ktorý pohrozí nášmu hrdinovi, aby jednu z oviec na tej fotografii našiel, alebo… .Takto sa začína hon na ovcu, ktorá sa od ostatných líši „len“ hviezdou na chrbte.

Hon na túto nezvyčajnú ovcu je snom, z ktorého sa len ťažko prebúdza. Sladký, keď práve snívaný, ale bizarný, keď prerozpravaný – taký je hon na ovcu s hviezdou na chrbte. 

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
167766
Názov
Hon na ovcu
EAN/ISBN
9788055604657
Forma
Tvrdá, s vrchným obalom, matná
Autor
Haruki Murakami
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2011/11
Rozsah
328
Rozmer
140×218×26 mm
Hmotnosť
0,37
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Kate
12.10.2013 10:11:15

Prvá kniha, ktorú som od Murakamiho čítala a zamilovala som si jeho štýl písania. Je to môj najobľúbenejší autor, prečítala som od neho všetky knižky, ku ktorým som sa dostala. Túto som si kúpila na základe jej popisu a neľutujem. Príbeh je v podstate jednoduchý, ide o hľadanie ovce s hviezdou na chrbte na základe fotografie, ale je to len zdanie..Murakami má svojský štýl písania, ktorý Vás prinúti knihu prečítať až do konca..Výnimočná kniha, ideálna pre náročnejších čitateľov.