Čarodějnice z Hex Hall

Hex Hall I.

Rachel Hawkinsová

CZE Česky EUROMEDIA GROUP k.s.2011/11

Kniha: Čarodějnice z Hex Hall - Hex Hall I. - Rachel Hawkinsová
Katalógové číslo: 167091 viac »
Séria kníh: Hex Hall
Hex Hall
Titul je zaradený v tejto sérii

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Čarodějnice z Hex Hall

Hex Hall I.

Sophie Mercerová je čarodějka. Jenže její kouzla většinou skončí katastrofou a její poslední šancí je Hex Hall, elitní nápravné zařízení pro adolescenty Prodigia, tedy pro čarodějky, kouzelníky a řádku dalších bytostí. Sophie se už během prvního dne podaří dosáhnout prvních výsledků: získá tři mocné nepřítelkyně, zakouká se do přitažlivého kouzelníka a dostane novou spolubydlící, jedinou upírku na škole. Vedle (ne)obyčejných školních starostí bude Sophie muset čelit i zlovolné síle, která začala útočit na studenty Hecate Hall…
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
167091
Názov
Čarodějnice z Hex Hall
Podnázov
Hex Hall I.
EAN/ISBN
9788024231839
Forma
Tvrdá, s vrchným obalom, matná
Autor
Rachel Hawkinsová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2011/11
Rozsah
240
Rozmer
136×206×23 mm
Hmotnosť
0,31
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.5 z 5.0
5
200.0%
(2)
4
200.0%
(2)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Alexandra 4 z 5
31.01.2013 16:08:38

Celý príbeh je zameraný len na život hlavnej hrdinky, svet v ktorom žije ako aj školu autorka prebehla len veľmi povrchne. Je to typické ľahké čítanie pre tínedžerky plný klišé, len s pridaným čarodejníckym svetom. Hlavná hrdinka je vtipná, dobrodružná, občas trochu hlúpa a má hlavnú zásluhu na tom, prečo je kniha taká skvelá. Aj väčšina ostatných postáv sa dá rýchlo obľúbiť, hlavne ostatní študenti, avšak takmer žiadna z nich nie je rozobratá do hĺbky. Dej odsýpa veľmi rýchlo, niektoré veci sú jasné od začiatku, niektoré môžu prekvapiť.


Kristína 4 z 5
13.02.2013 16:50:19

Aj keď kniha nemá neuveriteľne originálny príbeh, alebo dojímavý či extra hlboký dej, určite chyti srdce, a to svojím humorom. Sparodované je tam takmer všetko, či už od sveta čarodejníc, až po hlavnú hrdinku, ktorej jediným talentom, a to veľmi rozvinutým, je sarkazmus. A toho je v knihe vážne dosť. Bohužiaľ, hviezdičku som musela strhnúť, pretože aj keď na tom kniha nestojí, príbeh je predsa len dosť jednoduchý a predvídateľný, a postavy, napriek ich nezvyčajnosti, nie sú veľmi hlboké a prepracované.


Evelin 5 z 5
05.03.2013 16:03:34

Kniha je úžasná!!! Preplnená skvelými vtipnými a sarkastickými hláškami hl. hrdinov a rôznych nadprirodzených príšer. Je tam veľa teenagerov (víly, vlkolaci, čarodejníci a čarodejnice), ktorí sú v "polepšovni" (v škole). Hl. hrdinka Sophie sa vo svete určite nestratí, pretože jej papuľa je to, čo privábi čitateľov a miláčik ženských sŕdc Archer je prototyp skvelého bad boy hrdinu! Mne sa kniha náramne páčila a jednoznačne odporúčam, ak sa chcete schuti zasmiať a užiť si nenáročný príbeh s množstvom magických potvor!


Viki 5 z 5
02.04.2013 17:55:50

Hex Hall je škola. Škola kde na každej hodine poučujú mladých nadprirodzených nevycválancov ako je zlé používať kúzla k vlastným záujmom. Je to nesúrodá budova obrastená všemožnou zeleňou s mozaikovými oknami a plné starodávnej atmosféry. Sophie je stelesnením predstavy dôchodcov o teenageroch. Z jej neúcty sa dospelým robia vyrážky, skoro každé použitie schopností ju vyhodilo zo školy a jej minulosť a rodinné väzby sú spletitejšie než v telenovele. Zo všetkého najviac sa však budete válať po zemi z humoru ktorý do knihy v náša. A to nemá byť metafora. Archer je arogantný, nedisciplinovaný, sebestredný, neznesiteľný ... inteligentný, tajomný, krásny ... a jeden z mála ktorý sa svojím sarkazmom vyrovná Sophie. Spolu so všetkými ostatnými aspektami tejto návykovej knihy je táto kniha všetkým čo od pohodového a napínavého čítania očakávate!