Sex po slovensky 2

Kniha: Sex po slovensky 2 - Dušan Taragel
Katalógové číslo: 155461 viac »
5,72

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Sex po slovensky 2

Po nevídanom úspechu prvej slovenskej obojpohlavnej (autorsky sú v nej v takmer rovnakom pomere zastúpené ženy aj muži) antológie o sexe – Sex po slovensky prichádza jej „pokračovanie“. „Dvojka“ predstavuje nových autorov – príležitosť dostal každý relevantný spisovateľ, ktorý sa k téme chcel vyjadriť. Kým prvú antológiu tvorili mladší autori, ktorí mali poslúžiť ako záruka, že SEX im pri písaní naozaj nebude prekážať, teraz sa vytvoril zaujímavý kontrast. Stretli sa muži, autori, všetci s vekom nad štyridsať a ženy, autorky, s vekom pod tridsať. Stretla sa skúsená zrelosť a mladá vášnivosť. Nečakajte, že vám prezradíme, v ktorej poviedke sa súloží najviac. Ak trpezlivo prejdete všetkými textami, možno prídete na to, že najviac sexu je tam, kde sa súloží najmenej.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
155461
Názov
Sex po slovensky 2
EAN/ISBN
9788055111766
Autor
Dušan Taragel
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2005
Rozsah
256
Rozmer
125×200
Hmotnosť
0,26
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Sex po slovensky 2 zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.