Chromozóm 6 - 2.vydanie

Kniha: Chromozóm 6 - 2.vydanie - Robin Cook
Katalógové číslo: 155189 viac »
4,78

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Chromozóm 6 - 2.vydanie

Keď známeho šéfa podsvetia Carla Franconiho nájdu mŕtveho, prvými podozrivými sú jeho protivníci z mafie. No ešte skôr, ako sa stihne toto podozrenie potvrdiť alebo vyvrátiť, za záhadných okolností zmizne z pitevne Franconiho telo. O niekoľko dní sa na stole patológa Dr. Stapletona objaví ďalšie neidentifikovateľné telo, ktorému okrem hlavy, rúk a nôh chýba aj pečeň. Stapleton identifikuje mŕtvolu ako Carla Franconiho. Je páchateľ zodpovedný aj za zmiznutie tela a jeho zmrzačenie? Pátranie po vrahovi zavedie dvojicu lekárov do rovníkovej Afriky, kde objavia čudného šamana, ktorého chirurgické praktiky zaostávajú iba krôčik za najnovším metódami v špičkových nemocniciach, no nie sú v zhode s lekárskou etikou.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
155189
Názov
Chromozóm 6 - 2.vydanie
EAN/ISBN
9788055109688
Forma
Brožovaná
Autor
Robin Cook
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2005
Rozmer
115×180
Hmotnosť
0,19
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Chromozóm 6 - 2.vydanie zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.