Královna a lord M

Obrázok nedostupný: Kniha: Královna a lord M - Jean Plaidy
Katalógové číslo: 15373 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Královna a lord M

Románem Královna a lord M pokračuje autorka Jean Plaidy v mistrovských líčeních běhu anglických dějin. Román zachycuje dějinnou éru královny Viktorie, která usedá na trůn několik týdnů po svých osmnáctých narozeninách. Začíná viktoriánská doba. První léta panování mladičké královny provázejí skandály u dvora a zlovolné klevety, zdrojem neuvěřitelných rozpaků pro královnu jsou nechutné záležitosti kolem Flory Hastingsové. Neutuchá ani věčný konflikt mezi Viktorií a matkou, s neztenčenou silou pokračuje i odpor k nejbližšímu příteli její matky, siru Johnu Conroyovi. A je tu také premiér, lord Melbourne - "lord M". Požitkářský cynik, vytrvalý průvodce a rádce mladičké královny, sám účastník mnoha skandálů, je královniným vůdčím světlem až do chvíle, kdy na scénu přichází elegantní princ Albert a mladičká královna se bezradně zamiluje…
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
15373
Názov
Královna a lord M
EAN/ISBN
9788072143986
Forma
Tvrdá, s prebalom, lesklá
Autor
Jean Plaidy
Druh tovaru
Kniha
Rozsah
304
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Královna a lord M zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.