Neotrasený

Zachránený spod trosiek hotela Montana na Haiti

Dan Wooley; Jennifer Schuchmannová

SVK Slovensky Kumran2011/10

Kniha: Neotrasený - Zachránený spod trosiek hotela Montana na Haiti - Dan Wooley; Jennifer Schuchmannová
Katalógové číslo: 121044 viac »
1,92

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Neotrasený

Zachránený spod trosiek hotela Montana na Haiti

Dan Woolley, pochovaný pod troskami po ničivom zemetrasení na Haiti, v neistote, či ho vôbec zachránia, prežíval jednu z najväčších možných nočných môr. V tomto pôsobivom príbehu o ceste, ktorou jeho viera a odvaha prešli počas desivej skúšky, sa ocitáme na mieste priamo s ním, okamih po okamihu, a nedočkavo obraciame stránky, aby sme upokojili svoje srdce.
Po zmene hotela na poslednú chvíľu nik, ani Woolleyho manželka, netušil, kde je, keď 12. januára 2010 nastalo v Port-au-Prince na Haiti zemetrasenie s magnitúdou 7. Len okamih po tom, čo Woolley vkročil do haly hotela Montana, videl, ako sa steny ohýbajú a on sa ocitá pod troskami šesťpodlažného hotela.

Woolley, 65 hodín uväznený v úplnej tme, so zlomenou nohou, na ktorej bola otvorená rana, a s poranenou hlavou, bojoval so zúfalstvom, dehydratáciou a hnevom voči Bohu. Pochyboval, či ešte uvidí manželku a svojich dvoch synov. V dôsledku životnej zaneprázdnenosti Woolley dopustil, aby jeho viera i manželský vzťah ochabli. Teraz, uväznený v tesnom priestore, bol prinútený uvažovať o tom, na čom naozaj záleží, a bojoval o to, aby si uchoval nádej a zostal nažive, kým bude možná jeho záchrana.

Neotrasený obsahuje farebné fotografie, ktoré Woolley urobil pod sutinami, zápisky na rozlúčku, ktoré napísal svojej rodine pre prípad, že ho nezachránia, a srdcervúce spomienky Woolleyho manželky z dlhých hodín, keď čakala na správu o tom, či je jej manžel nažive. Woolleyho téma duchovnej a manželskej obnovy vás uchváti rovnako ako to, akou oporou sa mu stala viera v situácii na rozhraní života a smrti. Veľmi pôsobivý je aj pohľad zblízka na chudobu počas jeho práce pre Compassion International, najväčšiu svetovú kresťanskú organizáciu zabezpečujúcu zdravý vývoj detí.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
121044
Názov
Neotrasený
Podnázov
Zachránený spod trosiek hotela Montana na Haiti
EAN/ISBN
9788089487134
Forma
Tvrdá, s prebalom, lesklá
Autor
Dan Wooley; Jennifer Schuchmannová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2011/10
Rozsah
232
Rozmer
155×235×30 mm
Hmotnosť
0,53
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Neotrasený zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.