Bible od A do Z - 70 nejznámějších postav, příběhů a událostí z bible - 4CD

autor neuvedený

Popron Music2011

Kniha: Bible od A do Z - 70 nejznámějších postav, příběhů a událostí z bible - 4CD - autor neuvedený
Katalógové číslo: 119830 viac »
10,72

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Bible od A do Z - 70 nejznámějších postav, příběhů a událostí z bible - 4CD

Titul představuje populární, zábavnou a přehlednou formou nejznámější postavy, pojmy a události z Bible. V abecedním pořadí sestavený lexikon obsahuje vysvětlení často užívaných jmen, názvů a rčení, které běžně používáme. Mnohdy si neuvědomujeme, že pocházejí právě z Bible. Náš textový průvodce u každého ze sedmdesáti hesel odkazuje na konkrétní příběh ze Starého a Nového zákona. Tyto příběhy interpretují nejlepší čeští herci na čtyřech CD, které jsou součástí tohoto titulu. Stvoření člověka * Ábel a Kain * Noemova archa * Babylonská věž * Sodoma a Gomora * Izák a Izmael * Jákob * Desatero přikázání * Zaslíbená země * Jericho * Samson a Delíla * Jeruzalém * Ježíš * Jidáš * Apoštol Petr * David a Goliáš * Abraham a Sára * Panna Maria * Šalomoun * Mojžíš * Velikonoce * Ukřižování Ježíše Krista * Vzkříšení Čte: Radovan Lukavský, Ondřej Vetchý, Libuše Šafránková, Ladislav Mrkvička, Jan Potměšil, Dana Syslová, Marek Eben, Gabriela Filippi Celkový čas: 04:48:27
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
119830
Názov
Bible od A do Z - 70 nejznámějších postav, příběhů
EAN/ISBN
8590442051682
Autor
autor neuvedený
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2011
Rozmer
125×142
Hmotnosť
0,22
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
20%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Bible od A do Z - 70 nejznámějších postav, příběhů a událostí z bible - 4CD zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.