Jak si lidé hrají

Eric Berne

CZE Česky PORTÁL2011/09

Kniha: Jak si lidé hrají - Eric Berne
Katalógové číslo: 119616 viac »
12,97

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Jak si lidé hrají

Publikace se stala na dlouhou dobu bestsellerem, který autorovi přinesl slávu a uznání. Kniha jednoduše předkládá příklady z každodenního života.

Ukazuje způsoby, jak jsou lidé vtaženi do „hry“, kterou právě hrají. Názvy her jsou např. „Now I’ve got you you son of a bitch.“ („Už tě mám, ty darebáku!“). Část terminologie, kterou autor užívá, přešla do každodenní angličtiny. Po přečtení knihy se všichni v nějaké hře poznáme a poznáme i naše partnery, rodiče, kolegy. Některé věci se změnily, tak jako doba, ale některé se nemění. Proto zůstává tato kniha i po čtyřiceti letech stále aktuální a přínosná pro pochopení vztahů mezi lidmi a chování vlastní i ostatních.

Eric Berne (1910–1970) je známý jako zakladatel transakční analýzy. Napsal řadu knih, z nichž nejslavnější je právě titul Jak si lidé hrají.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
119616
Názov
Jak si lidé hrají
EAN/ISBN
9788073679927
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Eric Berne
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2011/09
Rozsah
200
Rozmer
136×208×15
Hmotnosť
0,31
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Jak si lidé hrají zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.