Úlohy na rozvíjanie čitateľskej gramotnosti žiakov 2. ročníka ZŠ

Kniha: Úlohy na rozvíjanie čitateľskej gramotnosti žiakov 2. ročníka ZŠ - Terézia Lampartová
Katalógové číslo: 119009 viac »
4,33

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Úlohy na rozvíjanie čitateľskej gramotnosti žiakov 2. ročníka ZŠ

Čitateľská gramotnosť nie je len jednoduchá schopnosť plynulo a rýchlo čítať, je to spôsobilosť porozumieť písanému textu a využívať ho na ďalšie vzdelávanie aj vlastné ciele. Tento pracovný zošit napomôže preklenúť priepasť medzi starou školskou metódou memorovania a novou, založenou na samostatnej práci žiakov s textom. Proces rozvíjania čitateľských kompetencií v ňom podporuje vhodný výber textov pre žiakov 2. ročníka základných škôl, ako sú rozprávky, kratšie príbehy, básničky, hádanky a iné doplňujúce texty. Pod nimi sa nachádzajú rôzne otázky a úlohy na čítanie s porozumením, vytvorené na princípe doplňovačiek, rébusov či tajničiek. Väčšina úloh funguje zároveň ako testy a žiak má možnosť výberu správnej odpovede. Autorka sa nevyhýbala ani úlohám, ktoré rozvíjajú kreativitu žiakov, riešia problém alebo rozvíjajú výtvarné schopnosti žiakov. Vybrané úlohy označené piktogramom sú trocha náročnejšie, šikovné deti ich však vyriešia. V závere publikácie sa nachádza aj kľúč na overenie správneho riešenia úloh.
Význam tejto publikácie pripravenej v súlade so Štátnym vzdelávacím programom spočíva tiež v tom, že prichádza v čase, keď nie sú k dispozícii potrebné učebné pomôcky na rozvíjanie čitateľskej gramotnosti žiakov základných škôl.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
119009
Názov
Úlohy na rozvíjanie čitateľskej gramotnosti žiakov
EAN/ISBN
9788007019492
Forma
Brožovaná
Autor
Terézia Lampartová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2011
Rozsah
64
Rozmer
205×290×0
Hmotnosť
0,26
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Úlohy na rozvíjanie čitateľskej gramotnosti žiakov 2. ročníka ZŠ zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.