NAJKRAJŠIA ŽENA V MESTE

Kniha: NAJKRAJŠIA ŽENA V MESTE - Charles Bukowski
Katalógové číslo: 117930 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: NAJKRAJŠIA ŽENA V MESTE

Vitajte v (ro)zvrátenom svete Charlesa Bukowského! Zbierka tridsiatich prevažne autobiografických poviedok, ktoré autor napísal v čase svojho „ničnerobenia“, vás opäť vovedie do sveta povaľačov, prostitútok, stratených existencií, alkoholikov či zúfalcov žijúcich na periférii spoločnosti. Každodenné prežívanie si spríjemňujú alkoholom, napĺňaním svojich sexuálnych pudov či tých najbizarnejších erotických predstáv, ktoré v tejto zbierke naberajú dokonca formu sci-fi. O tom, či sa jednotlivci ocitnú „na dne“ dobrovoľne alebo nie, reč nebude. Bukowski sa vo svojich poviedkach venuje výlučne zachyteniu momentálneho stavu, nepátra po príčinách, „len“ po ich dôsledkoch. A tie sú surové, morbídne, tragické, agresívne, oplzlé, vulgárne, fantazmagorické, pre niekoho možno bežné, pre iných provokujúce... Nenechajte sa preto spliesť zdanlivo romantickým názvom! Už po prečítaní prvej – rovnomennej – poviedky zistíte, že aj v tejto zbierke ostáva verný svojmu drsnému štýlu, ktorý v čitateľoch vzbudzuje odpor, závisť, smútok, smiech, opovrhnutie, obdiv... či rôzne iné, ale ĽUDSKÉ pocity.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
117930
Názov
NAJKRAJŠIA ŽENA V MESTE
EAN/ISBN
9788089272303
Autor
Charles Bukowski
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2008
Rozsah
244
Rozmer
150×215
Hmotnosť
0,47
Stav
Nedostupné
Sadzba DPH
10%
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
NAJKRAJŠIA ŽENA V MESTE zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.