Pravidlá úspechu

Jack Canfield

SVK Slovensky Eastone2011/05

Kniha: Pravidlá úspechu - Jack Canfield
Katalógové číslo: 110985 viac »
14,41

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Pravidlá úspechu

Autor knihy skombinoval najúspešnejšie techniky osobnostného rozvoja \ s výnimočnými skúsenosťami, ktoré získal pri vybudovaní vlastných \ firiem. Napriek tomu, že začal z ničoho, hodnota jeho biznisu sa \ dnes odhaduje na 80 miliónov dolárov. Svoje vedomosti a skúsenosti \ sformuloval jasne a pútavo do 64 pravidiel úspechu, ktoré je možné \ uplatniť vo všetkých oblastiach ľudského života, či už ide o peniaze, \ prácu, zdravie, vzťahy, šport alebo kreativitu. Každodenné opakovanie \ pravidiel nezaberie viac ako niekoľko minút, ale ich uplatňovanie v praxi \ dokáže navodiť nevídané zmeny, ktorých výsledkom býva výrazný \ úspech a neodškriepiteľné profesionálne zlepšenie a tiež spokojnosť \ a prekvitajúci osobný život. Nezáleží na tom, či sa chcete stať riaditeľom \ spoločnosti, úspešným učiteľom, schudnúť, zbaviť sa zlozvykov, či zarobiť \ veľké peniaze, pravidlá sú pre každého rovnaké. \ Začať môžete ešte skôr, ako otvoríte knihu. Skúste porozmýšľať o tomto: \ Ak budete robiť to, čo ste robili vždy, dostanete to, čo ste vždy dostali. \ Nie je načase veci zmeniť?
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
110985
Názov
Pravidlá úspechu
EAN/ISBN
9788081091612
Autor
Jack Canfield
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2011/05
Rozsah
461
Rozmer
155 × 225
Hmotnosť
0,50
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
24%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Pravidlá úspechu zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.