Prekliatie

Mariotovi dediči 4

Marja Holecyová

SVK Slovensky FRAGMENT2011/09

Kniha: Prekliatie - Mariotovi dediči 4 - Marja Holecyová
Katalógové číslo: 108211 viac »
Séria kníh: Mariotovi dediči
Mariotovi dediči
Titul je zaradený v tejto sérii
8,87

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Prekliatie

Mariotovi dediči 4

Strhujúci záver slovenskej fantasy série! 

Láska Mije a Mieseaga, ktorú sa snažili skryť pred očami verejnosti, je podrobená skúške. Rozhodujúca bitka sa neodvratne blíži. Uprednostní Miseag lásku k Miji alebo nakoniec predsa len podľahne moci Knihy odpovedí? 

Ak chcete zistiť, kto v rozhodujúcej bitke zvíťazí a kto bude prekliaty, začítajte sa do štvrtého dielu série z pera mladej slovenskej autorky Marje Holecyovej.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
108211
Názov
Prekliatie
Podnázov
Mariotovi dediči 4
EAN/ISBN
9788080895389
Autor
Marja Holecyová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2011/09
Edícia
Mariotovi dediči
Rozsah
320
Rozmer
138×205×0
Hmotnosť
0,42
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(2)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Rudolf 5 z 5
21.04.2013 14:46:29

Aj štvrtá kniha je dobrá, priam vynikajúca.


Evelin 5 z 5
04.10.2013 15:13:34

Kniha sa mi na začiatku čítala veľmi ľahko. Bolo to veľmi vtipné a romantické napriek tomu, že sa blížila vojna. Mija a Miseag sú skvelé postavy a ja som si ich veľmi obľúbila. Väčší priestor dostal aj Henrich Arabes a Adriana, zapáčila sa mi aj Timea, Aldo, Aslex a dostali sme konečne lepší pohľad na vzťah Melánie a Mariota. Vďaka tomu som si istá, že dospelí sú niekedy komplikovanejší a hlúpejší ako deti. Také hlúpe a zbytočné chyby si narobili v živote, že som neustále krútila hlavou. Každý však dostal aký-taký koniec a záverečné minipohľady vedľajších postáv sa mi veľmi páčili. Bolo to niečo ako epilóg. Takisto som bola nadšená z retrospektív od Adriany. Konečne som plne mohla pochopiť, ako to bolo s ňou, Henrichom a Melániou v detstve. Mel možno mohla byť ochraňujúca a dobrá matka, ale ako postava sa mi nepozdáva. Skôr si myslím, že bola namyslená a sebecká, ale predsa len obetovala život za dcéru. Mariota som zase spoznala z úplne iného smutného hľadiska. Najväčším zloduchom v týchto knihách nie je on, ale Grigorias Zka. Na prípravách na vojnu mali podiel mnohé vedľajšie postavy a mne sa zapáčili hádam všetky. Aj tak sú ale najodvážnejší Mija a Miseag. Zdalo sa mi, akoby autorka chcela rýchlo ukončiť ten záverečný diel. Tá šnúra úmrtí na jednom mieste a plánovanie vojny sa mi zdali také urýchlené, že som bola veľmi rada, keď sa postavy dostali k "vodným ľuďom" a mohla som si také 3 kapitolky oddýchnuť nad tým zhonom. Na odľahčenie strachu z vojny prispeli aj tie Adrianine retrospektívy do minulosti. Autorka dokázala vytvoriť (ne)dokonalé postavy, ktoré vás chytia za srdce a vytvoriť atmosféru, z ktorej zamrazí. Premyslela si všetky detaily a vytvorila tajomstvá, z ktorých som mnoho vôbec neuhádla. Čarodejníci sú pozoruhodné stvorenia a magický svet vám má vždy čo ponúknuť. Koniec bol hrozný. Hrozne dobrý. Skvelý. Bol proste dojímavý a smutný a aj keď sa mi niektoré veci v knihe nepáčili alebo som nebola z dačím spokojná, nemôžem dať knihe, ktorá ma záverom rozplakala, menej ako plný počet hviezdičiek. Knižku by som normálne ohodnotila takými 4 hviezdami, bola naozaj skvelá, ale 2. a 3. diel sa mi páčili dejovo viac. Avšak stále mám v hlave ten akčný a smutný záver, toľko tajomstiev, čo vyplávalo na povrch a všetky tie prepojenia, že na moje pripomienky ku knihe nemôžem ani len pomyslieť. Autorka ma dokázala rozplakať. To som ešte nezažila a rozhodne sa táto jej fantasy séria zaradila k mojim obľúbeným knihám a veľmi rada si dám re-reading. Vám môžem už len z hĺbky duše odporučiť, aby ste si túto sériu prečítali. Je síce vypredaná, ale zohnať sa ešte niekde dá a určite by ste tak mali učiniť. Knihy stoja za prečítanie a som veľmi rada, že ich mám v knižnici. Neváhajte. Aj keď sa vám téma a obálky môžu zdať detskejšieho typu, zdanie klame a mňa knihy veľmi bavili.