Lord John a důvěrná záležitost

Kniha: Lord John a důvěrná záležitost - Diana Gabaldonová
Katalógové číslo: 107853 viac »
13,14

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Lord John a důvěrná záležitost

Historický román Lord John a důvěrná záležitost odehrávající v Londýně v druhé polovině 18. století, v době, kdy Velká Británie bojuje ve Francii o nadvládu na třech kontinentech.

Hlavním hrdinou je Lord John Grey, major armády Jeho Veličenstva. Stane se svědkem šokujícího odhalení, které se týká Josepha Trevelyana, snoubence jeho sestřenice Olivie. Greyovo úsilí zabránit skandálu, který by mohl zničit jeho rodinu, je přerušeno naléhavým příkazem k vyšetřování brutální vraždy Greyova druha ve zbrani podezřelého ze špionáže. Lord John sleduje oba případy najednou a pátrání ho přivádí na nejrůznější místa, od salonů anglické šlechty až po nevěstince. Snaží se zachytit stopu zmizelého komorníka a zjistit, kdo je záhadná dáma v zelených sametových šatech. Tam může být klíč ke všemu - anebo také ne.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
107853
Názov
Lord John a důvěrná záležitost
EAN/ISBN
9788087374801
Autor
Diana Gabaldonová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2011/08
Rozsah
240
Rozmer
140×210×0
Hmotnosť
0,40
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
20%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Lord John a důvěrná záležitost zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.