Sladká jako hřích

Shannon Drake

CZE Česky DOMINO2011/08

Kniha: Sladká jako hřích - Shannon Drake
Katalógové číslo: 107783 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Sladká jako hřích

Drsné noci na skotské Vysočině jsou pro lady Shawnu MacGinnisovou prokletím. Pronásledují ji děsivé sny, v nichž se znovu a znovu vrací k nejhorším chvílím svého života. Nemůže zapomenout, že to byla ona, kdo v zájmu rodové cti svedl Davida Douglase – a že těch několik okamžiků vášně stálo Davida život. Zdálo by se, že už to nemůže být horší, ale i v tomto odhadu se Shawna mýlí. Po dlouhých pěti letech se jakoby zázrakem David znovu objeví. Je živý a zdravý, zároveň však zahořklý, plný zloby a slibuje pomstu všem, kteří ho zradili. Jako duch se vkrade do Shawniny ložnice a žádá, aby za svůj dávný nerozvážný čin zaplatila svým tělem i duší. Osud s ním ale má jiné plány: pomstychtivý David brzy zjistí, že Shawna je jediná žena, která mu může pomoci znovu nabýt rodovou čest – a především poznat skutečné kouzlo lásky.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
107783
Názov
Sladká jako hřích
EAN/ISBN
9788073036478
Autor
Shannon Drake
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2011/08
Rozsah
336
Rozmer
145×212×27
Hmotnosť
0,41
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Sladká jako hřích zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.