Siedma vlna

Daniel Glattauer

SVK Slovensky TATRAN2011

Kniha: Siedma vlna - Daniel Glattauer
Katalógové číslo: 107691 viac »
8,15

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Siedma vlna

Siedma vlna je pokračovanie románu Priateľ do dažďa, ktoré si po neočakávanom a búrlivom úspechu prvej časti viac-menej vynútili čitatelia.

Bežná téma mailovej korešpondencie sa stala v Nemecku kultovým bestsellerom, no pokračovanie bolo pre autora skôr skúšobným kameňom. Už nemohol skryť Lea a Emmi za slová, musel im dovoliť, aby sa stretli zoči-voči. Popredné miesto v rebríčku nemeckých bestsellerov dokazuje, že sa mu to plne podarilo.
E-mailová adresa bola zrušená. Toto triezve konštatovanie ukončilo Emmine nádeje na pokračovanie mailovej známosti s Leom. Leo odišiel za prácou do Bostonu a obaja sa vrátili do „reálneho“ života. Emmi to však nevzdáva, stále sa pokúša skontaktovať s Leom. Po deviatich mesiacoch sa jej to aj podarí. No situácia sa zmenila – Leo v Bostone niekoho spoznal. Tým sa začína druhá časť virtuálnej a virtuóznej romance.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
107691
Názov
Siedma vlna
EAN/ISBN
9788022206037
Autor
Daniel Glattauer
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2011
Rozsah
212
Rozmer
147×229×25
Hmotnosť
0,41
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
29%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.3 z 5.0
5
150.0%
(2)
4
0%
(0)
3
300.0%
(1)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Viki 5 z 5
04.02.2013 15:08:35

Siedma vlna sa stala presne tým, čo mala - šťastným ukončením úchvatného prvého dielu Priateľ do dažďa. Napriek tomu že bolo jeho napísanie vynútené kvalita vôbec nepoklesla, možno ešte narástla. Obe knihy sú totiž veľmi podobne skvelé akže je ťažké to posúdiť. Autor do nej pridal okrem iného jeden pohľad naviac. Je neuveriteľné ako dokáže jeden e-mail zmeniť pohľad na vec. Dokonca mi ako negatívum neprišli ani záväzky oboch hrdinov k niekomu inému. Už len preto, že tento diel bol písaný s cieľom dať príbehu Emy a Lea šťastný koniec. Štýl bol skvelý - autor požičal svoje umelecké schopnosti postavám takže ich konverzácia nikdy nestála. Na celom rozhovore tiež vidieť jednu dôležitú vec - predstavivosť. Nie vždy sa človek dostane k internetu každú hodinu a nezodpovedaný e-mail vzburcuje fantázie aj u najväčších realistov. "Kde je? Čo robí? Nechce mi odpovedať?" ... Stručne a jasne knihu odporúčam. Fanúšikovia určite nebudú sklamaný a "nováčikovia" si aspoň budú môcť vychutnať oba dieli za sebou.


Lucia 3 z 5
01.06.2013 19:47:02

dalo sa, ale nic extra.


Jana 5 z 5
31.08.2014 14:57:33

Hurááá. Dočkala som sa. Keď som dočítala knihu "Priateľ do dažďa" bola som sklamaná a rozčarovaná, pretože som nevedela čo sa stalo s Emmi a Leom. Ale moja čakanie sa oplatilo. Kniha "Siedma vlna" odpovedala na moje otázky a opäť som sa stala aj ja súčasťou života Emmi a Lea. Priznám sa, že niekedy ma tí dvaja riadne hnevali. Ale čo už. Predovšetkým napätie a neočakávané situácie robia knihu neodolateľnou. Odporúčam.