Krstný otec

4. vydanie

Mario Puzo

SVK Slovensky IKAR2011

Kniha: Krstný otec - 4. vydanie - Mario Puzo
Katalógové číslo: 107335 viac »
11,46

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Krstný otec

4. vydanie

Témou svetoznámeho románu Maria Puza je gigantický rast a koncentrácia moci newyorského podsvetia a jeho styky so slávnym spevákom a filmovým hercom, ktorý nesie neodmysliteľné črty Franka Sinatru. Tento román položil základy spisovateľovej budúcej literárnej sláve. Krstný otec, hlavná postava, je vodca tajnej organizácie, no ako človek je sympatický a svojím spôsobom aj spravodlivý. Zo svojho sídla na Long Islande spravuje obrovskú ríšu, podsvetie, ktorému podliehajú stávkové kancelárie, odborové zväzy, hazardné herne, pašerácke organizácie a skupiny vydieračov. Najmocnejší a najbohatší Američania sa pred ním trasú, lebo jeho vplyv siaha do všetkých oblastí amerického života – od polície a tajnej služby až k finančným magnátom. Dej románu je rozvetvený: sledujeme tu osudy chránenca bandy, slávneho speváka, priebeh i stroskotanie viacerých manželstiev, životné úspechy jednotlivcov a ich sklamania. A tak sa v tejto „americkej ságe“ prelína svet najmodernejších technických zázrakov s feudálnym svetom násilia a krvnej pomsty – neprikrášlená a autenická tvár Ameriky, napísaná so znalosťou prostredia a zmyslom pre gradáciu deja.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
107335
Názov
Krstný otec
Podnázov
4. vydanie
EAN/ISBN
9788055124742
Autor
Mario Puzo
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2011
Rozsah
464
Rozmer
130×210×30
Hmotnosť
0,40
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(4)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

MiCh 5 z 5
13.02.2013 10:12:24

Úplne najlepšia kniha pre mňa :)


Miloš 5 z 5
19.03.2013 10:28:57

Táto kniha je jedna z mojich najobľúbenejších, ak nie #1. Štýl písania tohoto autora je pútavý a dokáže nás vtiahnuť do deja. Nebol v nej snáď ani riadok ktorý by ma nudil, čiže žiadne nudné či zbytočné opisovanie, či nejaké iné pasáže bez ktorých by sa kniha zaobišla. Kniha ako celok je dokonalé dielo, ktoré si obľúbi snáď každý. Autor perfektne opisuje prostredie mafie a život ľudí v nej. Jeho štýl písania mám rád. Vedel som a aj počul, že túto knihu už neprekonal, ale po prečítaní Sicílčana (prostredie mafie na Sicílii) a Šesť mŕtvych na ceste do Mníchova (príbeh agenta za pomstou) odporúčam aj tieto jeho diela, ktoré sa nedajú ohodnotiť nijak ako 5 hviezdami a patria v mojej zbierke medzi najobľúbenejšie. A novinka teraz tu v predaji Corleone – Rodina krstného otca, bude určite tiež stáť za to.


Casion 5 z 5
10.04.2013 18:09:21

Toto je skutočne skvelá kniha, ku ktorej som sa dostala vďaka kamarátovi, ktorý mi ju odporúčal. Prečítala som ju doslova jedným dychom, dej je skvelý, plynie rýchlo a pútavo. Postavy sú skvele vykreslené, každá má niečo svojské, čím je odlišná od tých ostatných. Nechýba ani správna dávka napätia, akcie a strachu pekne kombinovaná s vtipnými situáciami. Rozhodne túto knihu všetkým odporúčam.


Pavol 5 z 5
02.06.2013 23:08:30

Úžasná kniha o mafii, príbeh je síce vymyslený ale voľne inšpirovaný NEW Yorskou Cosa Nostrou. Postavy a ich životné príbehy pôsobia realisticky, drsne a dávajú obraz toho, ako to asi v skutočnej mafii vyzerá. Pútavá kniha, ktorá je povinnosťou pre každého, kto rád číta o mafii. Vrelo odporúčam :-))