Na vrcholu

Sukuba 2

Richelle Mead

CZE Česky DOMINO2011/10

Kniha: Na vrcholu - Sukuba 2 - Richelle Mead
Katalógové číslo: 107332 viac »
Séria kníh: Sukuba
Sukuba
Titul je zaradený v tejto sérii

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Na vrcholu

Sukuba 2

Autorka bestselleru Vampýrská akademie Richelle Mead nás v hororovej sérii Sukuba opäť vtiahne do sveta fantázie a nadprirodzena. Že láska bolí, to vie Georgina Kincaidová lepšie ako ktokoľvek iný. Miluje talentovaného spisovateľa Setha, ale keby ho napríklad len pobozkala, vysaje tým z neho život. Niet divu, že sa tým trápi - tým skôr, že Seth jej city opätuje.

Ona je však sukuba, a ako taká čerpá silu z mužov, ktorí podľahli jej čaru. Samozrejme, schopnosť ľubovoľne meniť vzhľad i nesmrteľnosť jej môžu bežní smrteľníci len závidieť, navyše nedávno zložila sľub, že bude svoju prácu sukuba vykonávať čo najsvedomitejšie, ale jej skrátka príde nespravodlivé, že práve ona - nadprirodzená zvodkyňa - nemôže nadviazať milostný vzťah s človekom, ktorý ju má rád presne takú, aká je.

A akoby toho ešte nebolo dosť, musí Georgina začať riešiť aj iné problémy než zakázaný milostný život. Nad Seattlom sa totiž opäť sťahujú mračná a deje sa čosi podivného, ​​čo zasahuje nielen nesmrteľné bytosti, ale aj obyčajných ľudí: Georginin kolega a kamarát sa zrazu chová nejako divne, a ona sa nemôže zbaviť dojmu, že za tým stojí oveľa viac než len veľa vypitej kávy ...

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
107332
Názov
Na vrcholu
Podnázov
Sukuba 2
EAN/ISBN
9788073036621
Autor
Richelle Mead
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2011/10
Rozsah
288
Rozmer
135×205×20 mm
Hmotnosť
0,29
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
3.7 z 5.0
5
0%
(0)
4
150.0%
(2)
3
300.0%
(1)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Alexandra 3 z 5
18.03.2013 19:12:31

Sukuba ako hlavná postava je zaujímavý nápad, ale Georgina by už po tom tisícročí na svete mohla mať trochu rozumu. Je mi jasné, že všetky jej negatívne vlastnosti zrazu nezmizli, keď sa stala nesmrteľnou, ale nepáčilo sa mi jej skučanie vždy, keď spravila nejakú chybu, a predsa sa hneď hrnula do ďalšej. Kniha sa mi zdá trochu chaotická, ako keby sa autorka snaží spracovať čo najviac nápadov, ale v konečnom dôsledku do seba nezapadajú, ako by sa v dobrom príbehu patrilo.


jarka.f 4 z 5
15.05.2014 21:28:07

Komentrár je označený ako spoiler, ale chcem ho zobraziť

Casion 4 z 5
16.11.2014 12:05:01

Okrem problémov s priateľmi sa Georgina stretáva aj so starým priateľom inkubom Bastianom, ktorému sa bude snažiť pomôcť splniť jeho úlohu. Taktiež sa pokúsi odhaliť kto distribuuje nezvyčajnú drogu a do toho všetkého sa ešte zapletú problémy vo vzťahu so Sethom... Na knihe mi trochu chýbalo viac nadpozemskosti ako sme to mali v prvom diele, avšak v tejto časti je tiež nadprirodzeno, navyše tu máme viac sexu a neviazanej zábavy v rôznych podobách. Celkovo druhý diel hodnotím ako lepší než prvý, pretože mi prišiel akčnejší.