Vezmi ma na mesiac

Alyson Noël

SVK Slovensky MOTÝĽ2011

Kniha: Vezmi ma na mesiac - Alyson Noël
Katalógové číslo: 106481 viac »
Ušetríte až 1,90 € z bežnej ceny 9,90
A navyše získate 8 vernostných bodov
8,00
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Vezmi ma na mesiac

Alyson Noël vás v románe Vezmi ma na mesiac vezme na výlet plný mojít počas každého medzipristátia, nepríjemných pasažierov na každom sedadle a príťažlivých mladých mužov na každom letisku, zatiaľ čo sa Hailey pokúša napísať svoj vlastný happy end.

Keď sa letuška Hailey Laneová dozvie, že jej služobný let bol zrušený a môže sa vrátiť domov a stráviť svoje narodeniny s priateľom Michaelom, je nadšená. Keďže s takýmto skorým príchodom nerátala, má aspoň viac času pripraviť sa na večerné rande, o ktorom je presvedčená, že práve počas neho ju Michael požiada o ruku. Avšak len čo vstúpi do dverí, to, čo uvidí, nie je prekvapenie, aké očakávala.
Vo chvíli, keď zdvíha tašky a uteká preč, jedno je isté: Celá jej budúcnosť práve nabrala celkom iný smer. A tak Hailey urobí jedinú vec, ktorú môže: Vydá sa do sveta, aby si vyliečila zlomené srdce. A vďaka letenkám zadarmo a dlhým medzipristátiam v exotických destináciách nájde viac možností, ako by si dokázala predstaviť…

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
106481
Názov
Vezmi ma na mesiac
EAN/ISBN
9788089482269
Autor
Alyson Noël
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2011
Rozsah
312
Rozmer
135×205×30
Hmotnosť
0,39
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
19%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Danka 5 z 5
30.10.2013 20:23:53

Zo začiatku troška nezáživné, opisuje sa dej, ktorý si môžete prečítať už na obale knihy. Keď sa však prehryziete cez túto časť, začína to pravé :-) Hlavná postava Hailey na svojej neočakávanej ceste spoznáva množstvo mužov, zažíva vtipné situácie vďaka jej spontánnosti a neschopnosti najprv rozmýšľať až potom konať. Skvelá oddychovka. Bavili ma predovšetkým časti, v ktorých sa opisuje ako v reále fungujú letušky, to, že vzťahy medzi nimi väčšinou vôbec niesú priateľské a ideálne. Popri vtipnom príbehu som sa dozvedela aj množstvo zaujímavých vecí z tejto oblasti. Vrelo všetkým odporúčam.