Vampýrská akademie

Richelle Mead

CZE Česky DOMINO2011/06

Kniha: Vampýrská akademie - Richelle Mead
Katalógové číslo: 105757 viac »
Séria kníh: Vampýrská akademie
Vampýrská akademie
Titul je zaradený v tejto sérii

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Vampýrská akademie

Morojská princezna Lissa a její nejlepší kamarádka Rose uprchly ve smrtelném strachu z vampýrské akademie, ale po dvou letech byly vypátrány tajemnými strážci a odvlečeny zpět. Znovu se tak ocitají v obrovském nebezpečí, protože na akademii se mohou pohybovat nebezpeční Strigojové.Ti chtějí Lissu zničit, protože jako jediná dcera urozeného morojského rodu je překážkou jejich plánu na ovládnutí světa vampýrů.

Naštěstí je tady ale dhampýrka Rose, v jejichž žilách se smísila krev vampýrů a lidí, takže dokáže zlým Strigojům lépe čelit. V tajemném a ponurém světě akademie ale nebude snadné odolat všem nástrahám a zradám: Lissa bude muset opatrněji využívat svých nadpřirozených schopností, aby nepadla do strigojské pasti, a Rose se musí vzdát velké lásky, aby mohla kamarádku ochránit a za žádných okolností ji nezklamat…

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
105757
Názov
Vampýrská akademie
EAN/ISBN
9788073036102
Forma
Box
Autor
Richelle Mead
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2011/06
Rozsah
2040
Rozmer
160×213×130
Hmotnosť
2,30
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Casion 5 z 5
18.04.2013 10:55:35

Podľa môjho názoru je toto veľmi dobrá séria pre priaznivcov fantasy, hororov, románov a nepochybne aj dávky napätia a nebezpečenstva. Tínedžeri si nepochybne prídu na svoje, divoká Rose, ktorá je iná než všetci ostatní a porušuje pravidlá preto, aby ochránila tých, ktorých má rada. Samozrejme nechýba ani milostný trojuholník, problémy medzi pármi, politika a intrigy. Dej sa vyvíja veľmi zaujímavo a neviaže sa len na akadémiu, ale na rôzne miesta. Najviac sa mi páčia udalosti z Ruska.