Zuzanina skrytá tvár

Nata Sabová

SVK Slovensky MOTÝĽ2011/04

Kniha: Zuzanina skrytá tvár - Nata Sabová
Katalógové číslo: 104105 viac »
7,01

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Zuzanina skrytá tvár

Čo znamená život pre prítomnosť, chvíle, ktoré prežívajú teraz, čas, ktorý nikdy nedostane prívlastok budúci? Príbeh dvoch mladých ľudí Zuzany a Petra vás zavedie nielen do prekrásnych zákutí Pohronia, kde zažijete veľa zábavných chvíľ s partiou vodákov, ale aj do tajuplného sveta dievčiny, ktorej život sa v priebehu jedného dňa obrátil hore nohami. Ako je možné, že zrazu hrá tak skvele na gitare, keď sa to nikdy neučila? Ako to, že ovláda niekoľko cudzích jazykov? A čo schopnosti, vďaka ktorým sa z nej stala odvážna bojovníčka? Odkiaľ sa vzali? Keď Zuzana zistí, kto v skutočnosti je a čo ju čaká, rozhodne sa uzamknúť svoje srdce a nevpustiť doň žiadneho muža, ktorý by u nej mohol vyvolať city lásky. Pretože tú si ona nemôže dovoliť. Na Hrone spoznáva Petra, ktorého čaru sa napriek svojmu predsavzatiu nedokáže ubrániť a pre ktorého sa i ona stáva tou pravou, jedinou a nenahraditeľnou. Avšak tajomstvo, ktoré Zuzana ukrýva hlboko vo svojom vnútri a nikomu nedovolí doň nahliadnuť, medzi nich stavia hrubý, neviditeľný múr mlčania. Podarí sa napokon Petrovi získať si Zuzaninu dôveru natoľko, aby pred ním odhalila svoje tajomstvo?
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
104105
Názov
Zuzanina skrytá tvár
EAN/ISBN
9788089482245
Autor
Nata Sabová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2011/04
Rozsah
392
Rozmer
135×205×0
Hmotnosť
0,47
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
29%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.5 z 5.0
5
200.0%
(1)
4
200.0%
(1)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Adri 5 z 5
11.02.2013 20:06:25

Túto knihu som prečítala ako prvú od spisovateľky Naty Sabovej :). Veľmi sa mi páčila. Je tam krásne rozvitý dej, pekne postavy a ich charaktér. Páčilo sa mi aj prostredie a ten dej. Sú tam krásne postavy. Od tejto knihy som sa nemohla odtrhnúť, stále som ju hltala :D. Neskutočne sa mi páčila, pretože ja MILUJEM romány. K tomu tam bolo aj fantasy. Proste dokonala kombinácia! :) Vrelo odporúčam túto knihu :). A***


Kajka 4 z 5
23.02.2017 22:43:45

Toto bolo taká milá knižka. Páčilo sa mi na nej skoro všetko. Podľa mňa skvele využitý potenciál témy. Zuzana mi síce trošku liezla na nervy tým, aká bola skvelá a úžasne múdra, ale postupne sa táto jej povahová črta stala zvládateľnou a možno bola strčená do úzadia. To bol presne ten okamih, keď som si knižku začala naplno užívať. A ten koniec... ach, ten koniec. Vôbec by mi nevadilo, keby bola knižka trochu dlhšia a ja som si mohla prečítať viac o Zuzane a Petrovi.