My, sex a podpatky

Kniha: My, sex a podpatky - Lucie Müllerová, Kamila Tomsová
Katalógové číslo: 103280 viac »
10,36

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: My, sex a podpatky

Inteligentní a lehce potrhlá rozvodová právnička Klára a úspěšná veterinářka s nebezpečně prořízlou pusou Anna jsou nejlepší kamarádky. Anna je chodící magnet na průšvihy a její život plný zmatků představuje dokonalý protiklad spořádané a vyrovnané Kláry žijící v poklidném a fungujícím manželství. Přesto si tyhle ženy byly souzeny. Spojují je roky skvělého přátelství, peripetie v lásce i sexu, botník plný krásných lodiček na jehlových podpatcích a také jejich dva kamarádi: něžně hysterický gay Jára a Ivana - Casanova mezi holkami, co jsou na holky.
Kniha My, sex a podpatky zachycuje zhruba dva roky jejich života, kdy se toho vážně hodně stalo. Každý z hrdinů něco hledá a každý se to pokouší najít svým vlastním, leckdy tragikomickým způsobem. Anně schází alespoň trochu "normální" chlap, Kláře dítě a alespoň trochu "normální" kamarádka, Ivana bojuje s finanční krizí a Jára se potýká s pološíleným otcem a až příliš dokonalým přítelem. Všichni se snaží urvat ze života to své, vzájemně se podporují a zachraňují.
Autorky vsadily na břitký a ironický humor, lehký jazyk a spousty úsměvný ch příběhů.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
103280
Názov
My, sex a podpatky
EAN/ISBN
9788087423097
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Lucie Müllerová, Kamila Tomsová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2011/03
Rozsah
224
Rozmer
142×215×25
Hmotnosť
0,37
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
My, sex a podpatky zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.