Labyrint Revue č. 27-28

Kniha: Labyrint Revue č. 27-28 - neuvedené
Katalógové číslo: 103248 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Labyrint Revue č. 27-28

Labyrint revue je kulturní magazín vycházející pravidelně od roku 1991. Každé číslo se soustřeďuje na konkrétní téma a obsahuje ukázky ze současné světové, české a slovenské literatury, rozhovory s autory, povídky, teoretické a kritické texty a eseje. Na barevných přílohách najdete portfolia soudobých mladých výtvarných umělců z Čech, Slovenska a ze světa (v každém vydání je šest rozsáhlých profilů). Téma zpravidla doplňují příspěvky o filmu, divadle, architektuře a komiksy. Každé číslo provází "Praktická příloha" s informacemi o vybraných nových knihách, přehled výstav, kulturních center, filmových festivalů v ČR a inzerci.

Výběr z obsahu: - teoretické texty: Susan Sontagová, Svetlana Boymová, E. M. Cioran, Matei Calinescu, André Malraux, Alan Berger, Josef Vojvodík (rozhovor) - současná světová literatura: Tom McCarthy, B. E. Ellis, J. A. Lindqvist, Régis Jauffret, Pedro Juan Gutiérrez, Pavel Sanejev, Maxim Biller ad. - česká a slovenská próza a eseje. např. Lubomír Martínek, Iva Pekárková, Miloš Urban, Vladimír Körner (rozhovor) - texty o filmu, divadle, hudbě, komiks (Lars Sjunnesson) - barevné přílohy s profily výtvarníků: Daniel Pitín, skupina Rafani, Thomas Zipp, Ulla von Brandenburg, Cyprien Gaillard, Markus Schinwald a rozhovor o výstavě Decadence Now! (Otto M. Urban)

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
103248
Názov
Labyrint Revue č. 27-28
EAN/ISBN
9771210688272
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
neuvedené
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2011/02
Rozsah
272
Rozmer
205×291×15
Hmotnosť
0,77
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Labyrint Revue č. 27-28 zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.