Esti Buddha-Mesék

Kniha: Esti Buddha-Mesék - Dharmachari Nagaraja
Katalógové číslo: 103192 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Esti Buddha-Mesék

Ebben a varázslatos könyvben húsz klasszikus buddhista mesét öltöztettünk új, színes köntösbe, hogy a szülok elalvás elott felolvassák oket csemetéiknek. Az elragadó történetek segítségével a gyerekek számtalan különleges kalandba csöppennek. Képzeletük szárnyra kap, különféle helyzetekbe képzelhetik magukat, a mesék hatására nagyobb belso nyugalomra tehetnek szert, megno a kreativitásuk és az önbizalmuk, javul a beleérzo képességük. A meséket bevezeto színes illusztrációk mozgósítják a gyerekek képzeletét. A mesék végén pedig megtaláljuk az adott történet buddhista értelmezését, amelyrol az olvasás után elbeszélgethetünk a kicsikkel. A bevezeto részben összefoglaltuk a szülok számára a buddhizmus eredetét és lényegét, a befejezésben pedig meditációs gyakorlatokat találunk, amelyeket lépésrol lépésre elvégezhetünk a gyerekekkel.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
103192
Názov
Esti Buddha-Mesék
EAN/ISBN
9788073701611
Autor
Dharmachari Nagaraja
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2011/03
Rozmer
205×255×20
Hmotnosť
0,70
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Esti Buddha-Mesék zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.