Poslední oběť

Vampýrská akademie 6

Richelle Mead

CZE Česky DOMINO2011/04

Kniha: Poslední oběť - Vampýrská akademie 6 - Richelle Mead
Katalógové číslo: 101777 viac »
Séria kníh: Vampýrská akademie
Vampýrská akademie
Titul je zaradený v tejto sérii

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Poslední oběť

Vampýrská akademie 6

Rose Hathawayová sedí v cele smrti a čeká na popravu za vraždu, kterou nespáchala. Před krutým osudem ji zachrání kamarádi a ona se ocitá na útěku. Společně se svou láskou Dimitrijem a dalšími přáteli se snaží nalézt jediného člověka, který ji může spasit.
Její nejlepší kamarádka Lissa se ji snaží zachránit tím, že se uchází o královský trůn. K dosažení nesnadného cíle však musí nalézt ztraceného sourozence, a to je velmi nesnadný a nebezpečný úkol. Lissa a její přátelé musí najednou spoléhat na dávné nepřátele a začít pochybovat o těch, kterým dříve věřili…
Teď se opravdu rozhoduje o všem… Kterou ze svých lásek si Rose zvolí za životního partnera: Dimitrije nebo Adriana? Co všechno bude muset Rose obětovat pro záchranu své kamarádky? A neztratí během toho všeho jedna druhou?

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
101777
Názov
Poslední oběť
Podnázov
Vampýrská akademie 6
EAN/ISBN
9788073035983
Autor
Richelle Mead
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2011/04
Rozsah
400
Rozmer
130×210×35
Hmotnosť
0,42
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(2)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Casion 5 z 5
18.04.2013 10:52:39

Veľkolepé zakončenie série ma dokonale prekvapilo, pretože som si vôbec nemyslela, že by to mohlo skončiť práve takto. Oproti prvej časti je to nesmierny rozdiel, Rose tak veľmi dospela a prešla si takými strasťami. Dimitrij bude chladný, avšak ako sa hovorí láska aj hory prenáša.


Evelin 5 z 5
15.05.2013 18:47:37

Pri Dimitriho úsmeve sa vždy roztápam 8_) Romantické scény medzi ním a Rose patria medzi moje obľúbené a milujem tiež vyznania lásky. Na začiatku som mala preto problém so vzťahom Adriana a Rose. Pre mňa, ktorá som beznádejne zamilovaná do Dimitriho, to bolo proste strašne neprirodzené. Ale dialo sa tam plno zaujímavých vecí, takže čitateľ sa nenudí. Tiež netreba všetko riešiť mágiou. Stačí spoľahlivá C4-ka 8D Ale máme tu aj Strigojov, ktorí tu však už nie sú až tak dôležití, ide hlavne o politiku na kráľovskom dvore, intrigy a útek Rose, ktorá je obvinená z vraždy. Na ceste pri hľadaní dôkazov sa stretnú s mnohými prekážkami, ale celkovo je diel menej akčný, ako predchádzajúce. Záver je skvelý happy-end. Veľmi sa mi páčili všetky tie tajomstvá, ktoré sa zisťovali aj z pohľadu Rose aj Lissy a prelínali sa. Z konečného odhalenia vraha som bola úplne mimo. Túto sériu vrelo odporúčam. Autorka píše neuveriteľne skvelo, vtiahne vás, nepustí a dá podnety na rozmýšľanie. Je perfektná a som veľmi zvedavá aj na spin-off s Adrianom a Sydney, napriek tomu, že mi veľmi bude chýbať Dimitri a Rose 8_)


Casion
05.01.2014 21:27:12

Až teraz som si všimla malú nezrovnalosť pri popise knihy. Je to tam napísané naopak, správne to má byť, že Rose je obvinená z vraždy a Lissa chce získať nárok na trón.