Michael Fry

Autor / 3 tituly

Michael Fry je americký karikaturista a scénarista. 

Základnú školu prežil ako bifloš, pako a člen šachového krúžku, ktorý hral na lesný roh. Toto obdobie prežil vo väčšej miere bez problémov.

V súčasnosti, keď má školské roky dávno za sebou, je spolutvorcom a textárom komiksov vrátane najznámejšieho Za plotom (Over the Hedge), ktorý vychádza v novinách vo viac ako 150 krajinách sveta. Tento komisk bol nominovaný spoločnosťou the National Cartoonist Society na najlepší komiks v roku 2006 a bol podľa neho vytvorený i úspešný animovaný film. Fry je tiež spoluzakladateľom a prezidentom spoločnosti Ring Tales, ktorá sa venuje animácii tlačených komiksov pre digitálne médiá. Okrem toho je aktívnym bloggerom a svoje názory vyjadruje v sociálnej sieti Twitter a vo verejných debatách.

Je autorom a ilustrátorom série Exoti, ktorá zatiaľ obsahuje tri tituly: Lov na šikanátora, Nulová tolerancia, Kráľ Karl.

Pôvodom je z Minneapolisu. Má dve dospelé dcéry. V súčasnosti píše a kreslí vo svojom štúdiu v Hill Country neďaleko texaského mesta Austin, kde žije so svojou manželkou Kim, psom Jackom a s niekoľkými kríky požierajúcimi kravami. 

Kniha: Exoti: Kráľ Karl - Exoti 3 - Michael Fry

Exoti: Kráľ Karl Exoti 3

SVK Slovensky 2015/06Michael FryIKARDeti a mládež

Vypredané

NEDOSTUPNÉ
7,80
Kniha: Exoti: Nulová tolerancia - Exoti 2 - Michael Fry

Exoti: Nulová tolerancia Exoti 2

SVK Slovensky 2014/06Michael FryIKARDeti a mládež

Vypredané

NEDOSTUPNÉ
7,80
Kniha: Exoti: Lov na šikanátora - Exoti 1 - Michael Fry

Exoti: Lov na šikanátora Exoti 1

SVK Slovensky 2014/04Michael FryIKARDeti a mládež

Vypredané

NEDOSTUPNÉ
7,80