Slávek Boura

Autor / 4 tituly

Slávek Boura (* 1.5.1964 Odesa) je moderátor, scenárista, tvorca TV a rozhlasových programov, spevák, skladateľ, textár a člen klubu Who is who CZ.

Skoro po narodení sa Slávek spolu s jeho matkou prisťahovali do Prahy Vo 14tich rokoch začal hrať na basovú gitaru v školskej kapele Remington 45 s cieľom stať sa svetovou rockovou hviezdou. Ani druhá kapela Libový Tukan ho k tomuto snu nepriblížila, hoci tu hral na bicie. Až kapela E.A.P. sa v roku 1988 stala Objavom roka a víťazom prestížnej hudobnej súťaže Rockfest. Za podpory kapely a libretistu Petra Žantovského uviedli muzikál Nos. Slávek neskôr zo skupiny odišiel a založil si vlastnú skupinu Xara. Do rozjazdu skupiny zasiahla "Zamatová revolúcia", ktorá sľubne sa rozvíjajúci skupinu zabila.

Počas týchto udalostí stačil Slávek Boura vyštudovať gymnázium W. Piecka v Prahe 2 a špeciálnu pedagogiku na Karlovej Univerzite. Potom pracoval ďalej na vlastných hudobných projektoch, ku ktorým pribudlo moderovanie. Počas 90. rokov sa z neho stala televízna moderátorská hviezda. Po nezhodách s vedením televízie odchádza a hľadá ďalšie možnosti vlastného rozvoja. Píše množstvo materiálu do šuflíka, do rezervy vymýšľa námety od filmu po zábavné parky s dôrazom na originalitu a nevšednosť.

V súčasnosti moderuje spoločenské akcie a realizuje jeden zo svojich snov.

Kniha: Leo a Julie - Moravská Chrastová 1938 - 1. vydanie - Jitka Gruntová, František Vašek, Slávek Boura

Leo a Julie Moravská Chrastová 1938

CZE Česky 2018/06Jitka Gruntová František Vašek Slávek BouraNAŠE VOJSKORomány a novely

U dodávateľa

1,43
Kniha: Nedamovský poltergeist - Slávek Boura

Nedamovský poltergeist

CZE Česky 2017/04Slávek BouraPRAGOLINETrilery

U dodávateľa

8,34
Kniha: Leo a Julie - Příběh jedné lásky - Slávek Boura

Leo a Julie Příběh jedné lásky

CZE Česky 2018/06Slávek BouraNAŠE VOJSKORomantika

Na dopyt

NEDOSTUPNÉ
2,07
Kniha: Naháči - Slávek Boura

Naháči

CZE Česky 2010/08Slávek BouraPlejáda publishingRomány a novely

Nedostupné

5.0 z 5.0
NEDOSTUPNÉ